Zevk suyuyla hamile kalınır mi

Kafkas sky

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2022
1
-1
26
Bakıre iken sürtünme ile içine girmeden zevk suyu ile hamile kalinirmi 3 gün sonra hamile kalmamak için hap içilirse eğer

Bakıre iken sürtünme ile içine girmeden zevk suyu ile hamile kalinirmi 3 gün sonra hamile kalmamak için hap içilirse eğer

ne diyelim hayırlısı olsun.

Suyu içmediysen korkma
Ayyy !!! Ne kadar çok sürtünme ilişkisi ile hamile kalır mıyım sorunu var.

Yumurtlama düzenli adet döngünüz varsa yaklaşık ortasında olur.

Penisten gelen berrak ön sıvıda (zevk suyu) sperm bulunabilir, sürtünürken boşalma olmasa da penisten az da olsa sperm kaçabilir. Prezevatifi önemseyin yani.

Teorik olarak; siz yumurtlamış olacaksınız, ön sıvıdaki az sayıdaki sperm kızlık zarınızı geçip rahminizden tüplerinize ve yumurtalığınıza kadar ulaşmış olacak veee bu en güçlü, hareketli, enerjik, olgun sperm,yumurtanızı dölleyecek. İhtimal 0'a (sıfıra) yakın, milyonda bir bile değildir yani.

Döllenme gerşekleşse bile gebelik belirtileri birkaç günde ortaya çıkmaz.

23 yaşında lisans okuyan öğrencim benim, korunmasız cinsel ilişki diye bir şey yok, korunma yöntemlerini öğrenin ve uygulayın. Partneriniz sürtünürken kendini kontrol edemeyebilir ve vajen önüne boşalabilir, Dikkat!!!

SONUÇ: Hamile değilsinizdir diye düşünüyorum.

Kopyala yapıştır ile önceki bilgilendirme yorumumu küçük değişikliklerle gönderip duruyorum. Bugünkü ikinci gönderimim.

Kafkas Sky, o penisi bir daha oraya sürttürtme tamam mı? İlla da sevişecekseniz birbirinizi karşılıklı boşaltın ya da masturbasyon yap, kendini rahatlat.

ne kadar tatlı ve zarif bir cevap tarziniz var, ara sıra mesajlarınıza denk geliyorum ve okurken çok keyif alıyorum! ^^

ayrıca K Kafkas sky bunu sizin sürtünmeden önce öğrenmiş olmanız gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…