- 25 Şubat 2024
- 5
- 0
- 26
- Konu Sahibi zuzuturuncu
Merhaba arkadaslar lutfen cevaplarmisiniz zevk suyundan surtunerek hamile kalinabiliyormu? bosalma olmadi sadece zevk suyu (kizlik zari bozulu deyil bakireyim)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlık zarının bozulu olmaması beni bir düşündürdü. Ben sürtünerek hamile kaldım ama kızlık zarım bozuluydu.Merhaba arkadaslar lutfen cevaplarmisiniz zevk suyundan surtunerek hamile kalinabiliyormu? bosalma olmadi sadece zevk suyu (kizlik zari bozulu deyil bakireyim)
doktorlar icinde aktif sperm oldugunu soyluyor o yuzden cok korkuyorumkizlik zari bozulu deyilse kesinlikle hamile kalmazsin. yoksa bir ihtimal olabilirdi
hangi doktorlar? o doktorlar kizlik zari bozulan bir sey deyildir de diyor, siz pek sallamayin onlari. kesin bekaretinizi kiskandiklari icin oyle demişlerdirdoktorlar icinde aktif sperm oldugunu soyluyor o yuzden cok korkuyorum
bosalma olmusmuydu yoksa sadece zevk suyu deymisdi?Kızlık zarının bozulu olmaması beni bir düşündürdü. Ben sürtünerek hamile kaldım ama kızlık zarım bozuluydu.
Evet ama benim kızlık zarım bozuluydu. Bu arkadaşınki bozulu değilmiş. Belki prezervatif görevi görüp spermlere geçit vermemiştir. Ama kim bilir, benim yumurtayı dölleyen sperm içlikten geçip gelmiş, resmen hırs yapmış. Belki onlarınki de kızlık zarına bozulup öfkeyle bir giriş yapmıştır. Biliyorsun spermler hırslı yaratıklar.Bi arkadaşımız vardı bu şekilde kaldı diye biliyorum.Kendisine soralım bi sn. Artemissisipi senin kot pantolon vardi degil mi hatta içlik de vardı altında yanlış hatırlamıyorsam?
Sadece zevk suyu. Bir de kot ve içlik vardı üstümde düşünün. Ama ben yatakta da zıpladım, o yüzden de olmuş olabilir.bosalma olmusmuydu yoksa sadece zevk suyu deymisdi?
Her haltı yiyip bi onu yapmayınca bakire oluyosunuz evet evetMerhaba arkadaslar lutfen cevaplarmisiniz zevk suyundan surtunerek hamile kalinabiliyormu? bosalma olmadi sadece zevk suyu (kizlik zari bozulu deyil bakireyim)
Merhaba arkadaslar lutfen cevaplarmisiniz zevk suyundan surtunerek hamile kalinabiliyormu? bosalma olmadi sadece zevk suyu (kizlik zari bozulu deyil bakireyim)