Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bi arkadaşımız vardı bu şekilde kaldı diye biliyorum.Kendisine soralım bi sn. Artemissisipi
senin kot pantolon vardi degil mi hatta içlik de vardı altında yanlış hatırlamıyorsam?
hangi doktorlar? o doktorlar kizlik zari bozulan bir sey deyildir de diyor, siz pek sallamayin onlari. kesin bekaretinizi kiskandiklari icin oyle demişlerdir
Bi arkadaşımız vardı bu şekilde kaldı diye biliyorum.Kendisine soralım bi sn. Artemissisipi
senin kot pantolon vardi degil mi hatta içlik de vardı altında yanlış hatırlamıyorsam?
Evet ama benim kızlık zarım bozuluydu. Bu arkadaşınki bozulu değilmiş. Belki prezervatif görevi görüp spermlere geçit vermemiştir. Ama kim bilir, benim yumurtayı dölleyen sperm içlikten geçip gelmiş, resmen hırs yapmış. Belki onlarınki de kızlık zarına bozulup öfkeyle bir giriş yapmıştır. Biliyorsun spermler hırslı yaratıklar.