• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zevk suyundan hamile kalinir mi?

dnzdmr12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2016
1
0
1
27
sevgilimle yakinlastik bende ic camasiri yoktu onun ic camasiri ustundeydi bir iki damla zevk suyu gelmis fark edince hemen gidip vajinami yikadim ve tuvaletimi yaptim iliskiye falan girmedik yaklasik 2 bucuk 3 hafta sonra da adet oldum onceki adetlerim gibiydi agrilarim sancilarim falan ayniydi ama hamile olup adet olan kadinlarda varmis aklima takildi doktora sordum birlesme olmadan hamile kalmazsin merak etme dedi test yapmadi yine de size sormak istedim?

sevgilimle yakinlastik bende ic camasiri yoktu onun ic camasiri ustundeydi bir iki damla zevk suyu gelmis fark edince hemen gidip vajinami yikadim ve tuvaletimi yaptim iliskiye falan girmedik yaklasik 2 bucuk 3 hafta sonra da adet oldum onceki adetlerim gibiydi agrilarim sancilarim falan ayniydi ama hamile olup adet olan kadinlarda varmis aklima takildi doktora sordum birlesme olmadan hamile kalmazsin merak etme dedi test yapmadi yine de size sormak istedim?
Canim zevk suyunu geçtim, sevgilin üzerine ceketini atsa ondan bile hamile kalabiliyormussun yapılan bir araştırmaya gore, sevgiline müjdeyi ver kesin hamilesindir. Hadi gözün aydın :halay:

Canim zevk suyunu geçtim, sevgilin üzerine ceketini atsa ondan bile hamile kalabiliyormussun yapılan bir araştırmaya gore, sevgiline müjdeyi ver kesin hamilesindir. Hadi gözün aydın :halay:

Cekete gerek yok, teknik olarak el ele tutuşarak bile hamile kalabilirsin. (Sevgilinin eline daha önceden meni veya zevk suyu bulaşmıştır, seninle el ele tutuşunca sana geçer. Sonra sen tuvalette yanlışlıkla vajinana onu değdirirsin. O da yolu bulur yumurtanı döller.) hadi hayırlı olsun:anneadayı:

Ah be güzelim burada kadınlar hamile kalabilmek için neler yapıyorlar bi bilsen :D
Dışa boşalıp hamile kalanı duydum, zevk suyundan normal ilişkiyle hamile kalanı da duydum ancak dışarıdaki zevk suyundan hamile kalınmaz yani sperm oda sıcaklığında yaşamaz. Ayrıca bu denli korkuyorsan da önlemini al erkek düşünmez öyle şeyleri sen yapacaksın, yaptıracaksın.

Merhaba hocam biz nişanlım ile 9 Kasım da sürtünme ile ilişkiye girdik zevk suyundan şüphelendik 29 kasımda adet oldum üstüne görmeden şüphelendik ve bir sonraki adet tarihine kadar 10 a yakın idrar testi yaptık negatif çıktı 2. Adetimide 30 aralıkta gördüm birtürlü emin olamıyorum gebe olup olmadığımdan kan testide yaptıramıyorum sanki karnım şişiyor gibi sizce hamilelik söz konusu mudur ilişki üzerinden 2 ay geçti testte çıksa çıkar mıydı?

Cekete gerek yok, teknik olarak el ele tutuşarak bile hamile kalabilirsin. (Sevgilinin eline daha önceden meni veya zevk suyu bulaşmıştır, seninle el ele tutuşunca sana geçer. Sonra sen tuvalette yanlışlıkla vajinana onu değdirirsin. O da yolu bulur yumurtanı döller.) hadi hayırlı olsun:anneadayı:
hahahahaaaaaaaaa

Back