Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba dün partnerim ile ilişkiye girdik üstümüzde kıyafet vardı ilkinde korumasız yaptık geldiğini söyledi ve dışarı boşaldı ama ilk başta zevk suyu vardı ikinci iliskide ise kondom kullandı ben zevk suyundan hamile miyim bilmiyorum çok korkuyorum lütfen yardımcı olun
İlkinde kullanmadı ikincisinde kullandı ilkinde zevk suyu ben ustteydm kıyafetm vardı ertesi gün hapı almalıyım mi geldiğini söyleyince dışarı boşaldıÜzerinizde kıyafet varken kondom kullanıyorsunuz. Sizce imkanı varmı?
Üstümde vardı ama çıkardık yaniiÜzerinizde kıyafet varken imkansız.
Kıyafetim yarı inik diBen ustteydim kıyafetim vardı diyorsunuz.
Madem çıkardınız o esnada neden kiyafetim vardı diyorsunuz???
İyice saçmaladın üstünde vardı da altında mı yoktu ne?Üstümde vardı ama çıkardık yanii
Önce sevişmeyi öğrensin de hamilelik kısmı kolay..8 dakka önce üye olup gelip konu açmak
Sevişmeden önce keşke hamile nasıl kalınır onu öğrenseydin
Söyle deyin taytim dizime kadar inmişti öyle deyim kendisi de oturur pozisyondadi bende üstteİyice saçmaladın üstünde vardı da altında mı yoktu ne?
Yavrucum vajinan aciktaysa giyinik olmuyorsun. Bacağından hamile kalmayacağına göre taytla bacağını örtmek yerine poponu ortmelisin..Söyle deyin taytim dizime kadar inmişti öyle deyim kendisi de oturur pozisyondadi bende üstte
Ozmn sonuç ne olur pekiYavrucum vajinan aciktaysa giyinik olmuyorsun. Bacağından hamile kalmayacağına göre taytla bacağını örtmek yerine poponu ortmelisin..
Hocam bir yardımcı olur musunuz daha detaylı bilgi verir misiniz çok korkuyorumYavrucum vajinan aciktaysa giyinik olmuyorsun. Bacağından hamile kalmayacağına göre taytla bacağını örtmek yerine poponu ortmelisin..
Öncelikle taytinizi yukarı çekin. Adet tarihiniz geçerse gidip kan verin yapacak başka bir şey yok.Hocam bir yardımcı olur musunuz daha detaylı bilgi verir misiniz çok korkuyorum
Her ay düzenli olarak böyle konular kaç kez açılıyor merak ediyorum..Merhaba dün partnerim ile ilişkiye girdik ilkinde korumasız yaptık geldiğini söyledi ve dışarı boşaldı ama ilk başta zevk suyu vardı ikinci iliskide ise kondom kullandı ben zevk suyundan hamile miyim bilmiyorum çok korkuyorum lütfen yardımcı olun lütfen
Bu çocuk olması için en güzel pozisyonSöyle deyin taytim dizime kadar inmişti öyle deyim kendisi de oturur pozisyondadi bende üstte