Haklisin gercekten dusununce mallik buna diyecek lafm yok bende kendme neler diyorm ama bu korku cok farkli birsey istune gorme korkusuna kapildm bu ayki adetm cok degisik cok azdi o yuzden bu kdae korkuyorm yoksa dusubuyrm ne kdar imkansz diyrm ama birseyler snra ustune gormeye durtuyo iste benikıymetli konu sahibi şimdi sana mal mısın diyeceğim bu sefer iş başka yerlere gidecek ama yaş kaç bilmiyorum da lütfen biraz mantıklı ol. boşalma olmadı diyorsun.adetliydim diyorsun.2 kere adet gördüm diyorsun. e hani nerde senin hamilelik belirtin????psikolojik belirtilere gelince hamilelik şüphesi olan herkes o belirtileri her ay yaşıyo canım:)tıpta imkansız yoktur zevk suyu ile hamile kalınır doğru ama çok az bi ihtimal. hamilelikte üstüne görülür ama o da çok az bi ihtimal.ayrıca şu forumları okusan millet deli gibi bebek sahibi olmak istiyo yumurtlama günü ateş ölçme yok ayakları havaya dikme falan yok 1 dk sürdü yok arkadan değdirdi ile olmaz bu işler. sonrası için de aklını başına topla geri dönüşü olmayan yola giriverirsin maazallah. özetle HAMİLE DEĞİLSİN.
Bak hamileysen darılırım,
8 aydır ovulasyon gününe denk getirip ayaklarımı dikiyorum, kalamadım.
gerçekten darılırım, küserim hamile kalırsan
zaten olay olalı 2 ya da 3 ay olduysa idrar testinde kıpkırmızı çıkar. eczaneden 5 liraya al ve yap.için rahatlamış olur.Haklisin gercekten dusununce mallik buna diyecek lafm yok bende kendme neler diyorm ama bu korku cok farkli birsey istune gorme korkusuna kapildm bu ayki adetm cok degisik cok azdi o yuzden bu kdae korkuyorm yoksa dusubuyrm ne kdar imkansz diyrm ama birseyler snra ustune gormeye durtuyo iste beni
Neden test yapmiyorsunkiAllah rizasi icin yardim etcek bilgi vercek birivar mi derdmi analtm cok korkiyorm cokzor durundaym
Bugun test yaptim idrar eczaneden aldm tek cizgi cikti artk rahatlayablr miyim szce iki ay gecti olayin ustnden illaki cikardi olsa dmi ?Neden test yapmiyorsunki
Tamam hamile degilsin o zaman baska bi sorun vardir daha adet olmadiysanBugun test yaptim idrar eczaneden aldm tek cizgi cikti artk rahatlayablr miyim szce iki ay gecti olayin ustnden illaki cikardi olsa dmi ?
Hayir ben adetlerimi yazdim.ya ilk basta oldum 15haziranda yasadm surtnmli iliski snra 13temmzda adet oldm ama benm sirt bel agrm adetm.bittkten snra om.bes gn surdu korktm snra 13 agustosda tekrar adet oldm ama adetm cok cok azdi ilk gun pihti vardi ama adetm cok azdi peceteye silnce geliyirdu cpgnlukla o da korkuttu ustine mi goruyorm korkusuna kapildm ve bugunde test aldm.yaptm testi dogru mu yaptm bilmyrm ill defa boyle birsey yasadm denedim ve hala bu nasil psikolojiyse atmadm ustumden karnmin altinda sertlk var sislik benmki artk acaba psikojk mi sizceTamam hamile degilsin o zaman baska bi sorun vardir daha adet olmadiysan