• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Zevk suyu ve ertesi gün hapı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Burcu54senel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2020
2
0
1
28
Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla bir ilişkiye girdik penis sadece klitoris kısmına temas etti fakat internette bu yöntem ile zevk suyundan hamile kalındığı yazıyor. Doğurgan dönemde görünüyorum diye korktum ve 24 saat sonra ertes72 hapını kullandım. Hamile olmaktan korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim danışabileceğim kimse yok.

Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla bir ilişkiye girdik penis sadece klitoris kısmına temas etti fakat internette bu yöntem ile zevk suyundan hamile kalındığı yazıyor. Doğurgan dönemde görünüyorum diye korktum ve 24 saat sonra ertes72 hapını kullandım. Hamile olmaktan korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim danışabileceğim kimse yok.
kalmazsın korkma canım benım. kalırsan soyyle ben de oyle yapcam . 3 yıldır ne bosuna ugrasıyoz :D

Ertesi gün hapı almışsın merak etme hamile kalmazsın. Ama bundan sonra dikkat et çünkü çok ağır ertesi gün hapları yılda 2 den fazlası zararlı.

Ertesi gün hapı almışsın merak etme hamile kalmazsın. Ama bundan sonra dikkat et çünkü çok ağır ertesi gün hapları yılda 2 den fazlası zararlı.

Şuan da tam yumurtlama günümde görünüyorum ve sol kasığım da ağrı başladı sizce yumurtlama ağrısı mıdır implantasyon ağrısı mı?

Benimde başıma böyle birşey geldi acayip korkuyorum biri nolur yazsın benim regl günüm iki gün gecti çok korkuyorum

He hee klitorise değdi o penis ama içeri girmedi :halay:
Vah vahhh anlat anlat sen seversin yalani:KK53::KK53:

Merhaba sonuç nedir? Aynı durum bende de var sürtünmeyle ilişkş yaşadık nişanlımla ve şuan adetim 4 gün gecikti siz adet olabildiniz mi?

Back