ZEVK SUYU HAMİLE BIRAKIR MI? :(

aysebetus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
8
0
1
30
Arkadaşlar merhaba.. Bakireyim. Yaklaşık 1 ay kadar önce adetimin bitim günü erkek arkadaşimla sürtünme yoluyla bi ilişki yasadik. Birleşme olmadi sadece sürtündük. O esna da zevk suyu geldiğini hissettim. Boşalma olmadi vajinama zevk suyu temas etti. Ve mide bulanti sebebimle şüphelenmeye başladım. 15 gün sonra bi test aldim negatif cikti. 3 gün önce tam adet günümde adet oldum ve ilk gun acaip kasik agrisi cektim. Simdi agrim yok fakat mide bulantim devamediyo. Psikolojik olabilir de ama yine de korkuyorum hamile olma riskim var mi? Bir test daha alsam mi?

Zevk suyunun içerisinde sperm olabiliyor ancak penetrasyon, boşalma vs. daha önemlisi regl olmadığın için endişelenme canım muhtemelen bi sıkıntı yoktur. Ama yine de emin olmak için bi test daha yapabilirsin :KK66:

Bu çok düşük bi ihtimal canım,hic korkmanı gerektirecek bi durum yok.Özellikle adet olduysan öyle bi sey yoktur.Gebelik testleri de adetten 15 gün snra belli oluyo,sen tam zamanında yapmıssın negatif cıktıysa kesinlikle yoktur oyle bsiy.

İnsallah dediğiniz gibidir kendi kuruntumdur :( adetimin 3. Günü fakat kesildi sanki. Çok stres yaptim ondandir belki de ama korkuyo insan..

ben de aynı dertten muzdaribim :KK43: sevgilimle sürtünerek ilişkiye girmiştik eline zevk suyu gelmişti o eliyle vajinama dokundu uzunca bir süre, olabilir mi ki öyle bir şey ? hamilelik gibi

Düşük bir ihtimal ama olabilir de.
ben dokunmadım hiç kendime elimde zevk sıvısı yoktu diyo ama okadar korktum ki.. o ay ilişkiye girmeden önce iki kez adet oldum 1 er hafta arayla, ve suan ilk oldugum adet tarihine göre 7 gün gecikti dün idrar testi yaptım negatif çıktı 15 günden fazla oldu ilişkiye gireli biz, eğer hamile olsaydım idrar testinde mutlaka damlatınca belirirdi silikte olsa ikinci çizgi değil mi ??

ben dokunmadım hiç kendime elimde zevk sıvısı yoktu diyo ama okadar korktum ki.. o ay ilişkiye girmeden önce iki kez adet oldum 1 er hafta arayla, ve suan ilk oldugum adet tarihine göre 7 gün gecikti dün idrar testi yaptım negatif çıktı 15 günden fazla oldu ilişkiye gireli biz, eğer hamile olsaydım idrar testinde mutlaka damlatınca belirirdi silikte olsa ikinci çizgi değil mi ??

Merak etme hamile degilsin o zaman.

Merak etme hamile degilsin o zaman.
oh içime su serpildi gercekten çok teşekkür ederim ...
son kez rahatsız edicem özür dileyerek soruyorum ,, ilişkinin üstünden idrar testi yapmam için 15 gecmesi yeterlidir değil mi ? eğer gebelik olsaydı damlattığımda idrarı 1 2 dk içinde mutlaka sonuç cıkardı ?

oh içime su serpildi gercekten çok teşekkür ederim ...
son kez rahatsız edicem özür dileyerek soruyorum ,, ilişkinin üstünden idrar testi yapmam için 15 gecmesi yeterlidir değil mi ? eğer gebelik olsaydı damlattığımda idrarı 1 2 dk içinde mutlaka sonuç cıkardı ?

Himmm hayir idrar testleri adet olacaginiz tahmini gunde yaparsaniz gercek sonucu gosterir.. mesela adetinize kac gun kala yaptiniz testi? Adete 2 3 gun kala da bazen çift cizgi gorunur

Himmm hayir idrar testleri adet olacaginiz tahmini gunde yaparsaniz gercek sonucu gosterir.. mesela adetinize kac gun kala yaptiniz testi? Adete 2 3 gun kala da bazen çift cizgi gorunur
biraz uzun olacak ama açıklamalı yazayım size
ağustos 4 ünde altı günlük bir adet oldum ve dokuzu yani pazar günü bitti, daha sonra aağustos 18 inde yeniden adet oldum 3 günlük bir kanamam oldu perşembe 20 sinde bitti ve pazar günü yani 23 ü bu anlattığım ilişki oldu,
bu ay agustos 4 ünde oldugum ilk adet tarihine göre 7 gün gecikmiş durumda, ben dün yaptım testi

biraz uzun olacak ama açıklamalı yazayım size
ağustos 4 ünde altı günlük bir adet oldum ve dokuzu yani pazar günü bitti, daha sonra aağustos 18 inde yeniden adet oldum 3 günlük bir kanamam oldu perşembe 20 sinde bitti ve pazar günü yani 23 ü bu anlattığım ilişki oldu,
bu ay agustos 4 ünde oldugum ilk adet tarihine göre 7 gün gecikmiş durumda, ben dün yaptım testi

Sizin adet duzeniniz bozuk bence. Bi kan testi yaptirin rahatlayin. Ben ne dersem diyeyim yuzde yuz dogru olamaz..

Sizin adet duzeniniz bozuk bence. Bi kan testi yaptirin rahatlayin. Ben ne dersem diyeyim yuzde yuz dogru olamaz..

kan testi için en kısa zamanda gideceğim fakat imkanlarım çok sınırlı ve ailemin duymaması gerek , hiç böyle olmazdı bir ayda 2 kez adet görmem, şehir değişikliği yaptım çok sıcak bir memlekete gittim ondan bozuldu sanırım dengem,

kan testi için en kısa zamanda gideceğim fakat imkanlarım çok sınırlı ve ailemin duymaması gerek , hiç böyle olmazdı bir ayda 2 kez adet görmem, şehir değişikliği yaptım çok sıcak bir memlekete gittim ondan bozuldu sanırım dengem,

Evet ondan olabilir. Bence hamile degilsiniz ama yine de belli olmaz. Hayirlisi olsun..

Tabiki , benim iki gebeliğim bu şekilde oldu, condomu ilişki esnasında takıyorduk meğer öncesindeki sıvılar çooook tehlikeli

Back