merhabalar ben bakireyim ssevgilimle surtunme yoluyla bi iliski yasadim disina zevk suyu gelmis olabilir diye korktugumuz icin 3. gun ella ertesi gun hapi aldim aldigim gunun 2. gunu kahverengi bi akinti geldi suan o kadar cok korkuyorum ki regl duzenim ztn yok gecen sene 10 ay olmadigim zamanlarda olmustu bu olaydan oncede yaklasik 2 aydir olmuyodum ztn suanda regl olmuyorum sizce bisi cikar mi ya zevk suyundan disina gelmesi bile hamile olmak icin yeter yaziyo intte lutfen beni aydin
merhabalar ben bakireyim ssevgilimle surtunme yoluyla bi iliski yasadim disina zevk suyu gelmis olabilir diye korktugumuz icin 3. gun ella ertesi gun hapi aldim aldigim gunun 2. gunu kahverengi bi akinti geldi suan o kadar cok korkuyorum ki regl duzenim ztn yok gecen sene 10 ay olmadigim zamanlarda olmustu bu olaydan oncede yaklasik 2 aydir olmuyodum ztn suanda regl olmuyorum sizce bisi cikar mi ya zevk suyundan disina gelmesi bile hamile olmak icin yeter yaziyo intte lutfen beni aydinlatin
merhabalar ben bakireyim ssevgilimle surtunme yoluyla bi iliski yasadim disina zevk suyu gelmis olabilir diye korktugumuz icin 3. gun ella ertesi gun hapi aldim aldigim gunun 2. gunu kahverengi bi akinti geldi suan o kadar cok korkuyorum ki regl duzenim ztn yok gecen sene 10 ay olmadigim zamanlarda olmustu bu olaydan oncede yaklasik 2 aydir olmuyodum ztn suanda regl olmuyorum sizce bisi cikar mi ya zevk suyundan disina gelmesi bile hamile olmak icin yeter yaziyo intte lutfen beni aydinlatin
Hamile olmak bu kadar kolay değil korkmayın