• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bugettiy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2025
16
1
1
26
Erkek arkadaşımın maddii gücü az çok yerinde babası sıkıntılı ve kötü bir adam ama sevgilim kalben çok iyidir insana insan gözüyle bakar ayırt etmez dış görünüş onun için önemli değildir cidden bende öyleyim ama giyime kombinime önem vermisimdir her zaman ama sevgilim giyime çok önem vermiyor kendisi için boş geliyor zevk almiyo esasen biz de 7 aydır beraberiz şuan ise çok tuhaf bende artık giyimden kusamdan zevk almamaya başladım hayat boş gelmeye başladı düğünlere eskiden çok sevmesende giderdim ama şuan neredeyse sıfırım keyfim yok içim sıkıntılı gibi geçiyor sevgilimle de aramiz az çok bozuktu ee işsizim birde onunda etkisi vardır sizce tam olarak sebebi nedir ?

Dönem dönem insan böyle oluyor akışına bırakın yani o giyimine çok önem vermiyor diye siz de önemsiz davranmazsınız bu içten gelen bir şeydir benim eşim dolabında bir sürü güzel pantolonları varken hep alıştığı kotları giyer bana sinir gelir ben özene bezene giyerim yanımda o da çok şık olsun isterim kot üstü gömlek veya triko giyer ama o öyle giyiyor diye ben kendimden taviz vermem dönem dönem tabii ben de giy çık modu oluyorum.

Erkek arkadaşımın maddii gücü az çok yerinde babası sıkıntılı ve kötü bir adam ama sevgilim kalben çok iyidir insana insan gözüyle bakar ayırt etmez dış görünüş onun için önemli değildir cidden bende öyleyim ama giyime kombinime önem vermisimdir her zaman ama sevgilim giyime çok önem vermiyor kendisi için boş geliyor zevk almiyo esasen biz de 7 aydır beraberiz şuan ise çok tuhaf bende artık giyimden kusamdan zevk almamaya başladım hayat boş gelmeye başladı düğünlere eskiden çok sevmesende giderdim ama şuan neredeyse sıfırım keyfim yok içim sıkıntılı gibi geçiyor sevgilimle de aramiz az çok bozuktu ee işsizim birde onunda etkisi vardır sizce tam olarak sebebi nedir ?
Sadece giyimine önem vermeyip geri kalan şeyleri boş görmüyor anlamlı görüyorsa olabilir keyifsiz olmanız hayatı boş görmeniz , bazen dönem dönem bazen gün gün bile değişiyor ruh halimiz
Ama sevgiliniz sadece giyimi degil her seyi boş görüyor ve genelde salmış bir havası varsa bence evlilik çok zor olur yani bu tarz insanlar bence insanın hayat enerjisini emiyor vampir gibi

Sevgilinizle 7 ay boyunca vakit geçirdikçe ona benzemeye başlamış olabilirsiniz. İnsan en yakın arkadaşından, en çok vakit geçirdiği kişiden etkilenir sonuçta. Geçici bir depresyon süreci, hayatı boşvermişlik, dünyanın anlamsız gelmesi de olabilir. Ben de bazen dünyanın, hayatın çok anlamsız olduğunu düşünüp isteksiz oluyorum, hayattan zevk almadığım zamanlar oluyor her insan gibi.

Back