- 22 Kasım 2024
- 5
- 0
- 28
-
- Konu Sahibi guler yikilmaz
Diyebileceğim tek şey maalesef bitmiş yani artık o gidip başkasının dokunabilmiş senin de miden kaldırmıyor çocuk var mı peki vardır diye düşünüyorum aldatılmak çok kötü bir şey ve kuzu yani bu senin ona her şeyi vermenle inan hiç alakası yok istediğini de yapsan dünyanın en güzel kadını da olsan bir insanın içinde kahpelik varsa kusura bakma biraz ağır konuştum ama ne gözü dışarıda olanın dışarıda oluyor tabi normal şartta bu evliliğin sürmesi saçma olur artık bir şey kalmayan bir ilişkide niçin evlilik olur ki bunu kendine sor bakalım ben artık bir ömür boyu yapabilir miyim buna katlanabilir miyim unutabilir miyim diye herkes bir şeyler söyleyecek ama kimse sana yardımcı olamaz çünkü senin savaşın kendinle asıl senin ne istediğin önemli çok geçmiş olsun Allahından da bulsun daha da çok hakaret ederdim de günaha girmek istemiyorumMrb kizlar ben 28 yadindayim ve on yillik evliyim esimle cok severek evlendik ve onu hala cok seviyorum ama artik galiba biseyler bitiyo bende cunku iliski sirasinda zevk alamiyorum aslinda cok zevkliydi benim icin ama beni aldattini ogrendim onun azindan duydum arkadaslarna anatirken emde iki kez farkli kisilerler beni aldatmis ve ben ona istedi erseyi verirken bana bunu yapmis o bilmiyo benim bildiyimi ama ben biliyom ve iliski yasamak istemiyom onunla bana zevk vermiyo tat alamiyorum ondan ama mecburi oluyom onunla bana neden bule oluyor onu artik sevmiyomuyorum lutfen bana yardim edin
Okadar kolay deyil bosanmak arada cocuklar varAdam aldatmış halen zevk alamıyorum zoraki birlikte oluyorum diyorsun boşan
Onsuz hayatın olur asla olmaz olmaz diye düşünme evet sevdiğin için değer verdigin için insan öyle düşünüyor ama bak bunda seni anlayabiliyorum insanlar da şunu anlayamıyor biri birine ihanet etti diye karşıdaki insan yanlış yapmıyor ki hemen soğumasını bekliyorsun soğuyamaz Öyle kolay değil yani pat diye soğumak sevginin bitmesi ama seninki alışkanlık da olabilir çünkü çok uzun yıllardır berabersin üç tane çocuk da var kıyamam ya işte beni de orada bağlayan o oldu gidecek yerin var mı çocuklarına bakacak biri var mı çalışsan onu düşündüm şu an hem buradan can yanıyor hem oradan yanıyor ne diyeceğimi bilemedimEvet uc tane cocum var aynen allahindan bulsun ben zaten kendimle savasiyorum sadece ne yapmam gerek onu bilmiyorum cocuklarim var onlar bir basima naparim bilmiyom onsuz nasil bir hayatim olur onuda bilmiyorum ama bende bitiyor deyilmi
ne dıyelım affet kocanı madem . zevk almamak dha buyuk problem mazallah. aldatmıs adam ....neyse..Okadar kolay deyil bosanmak arada cocuklar var
Yok affedemiyorum onu o buna deymezne dıyelım affet kocanı madem . zevk almamak dha buyuk problem mazallah. aldatmıs adam ....neyse..