• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zevk alamama yapısal vajina genisliği

manolya-6134

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2024
13
1
1
26
rkadaşlar Merhaba ben 25 yasindayim ve 1 yıl önce evlendim ilk başlarda anlamadım hersey normaldi ama 3 aydir sevisme sirasinda vajinamdan gaz seklinde ses gelmeye basladi ve eşimi içimde ilk zamanlarki gibi hissetmemeye basladim ve antideresan kullaniyorum eşime neden penisin icimde eskisi kadar sert ve dik durmuyor dedigimde askim ilac kullandigin icin olabilir kaslarini gevsetiyor sanirim dedikten sonra farkina vardim elastik bir vucut yapim var yüzúmde ayni sekilde cok mutsuz ve özgüvenimi kırdi bu durum cok güzel bir kadınım esim de beni cok begeniyor ama korkuyorum eşim baska birilerini hayal etmeye baslayacak diye vajinoplasti ameliyatindanda cok korkuyorum vajinoplasti icin doktor önerirmisiniz ve olan varsa beni bilgilendirerbilirmisiniz biraz cok üzgünüm 🥹

eşimi içimde ilk zamanlarki gibi hissetmemeye basladim ve antideresan kullaniyorum eşime neden penisin icimde eskisi kadar sert ve dik durmuyor dedigimde askim ilac kullandigin icin olabilir kaslarini gevsetiyor sanirim
belki de kocan bazi ereksiyon problemleri yasiyordur sertligini koruyamiyordur. bu erkeklerde sıklıkla olan bir problem. erkekligine yag surdurmemek icin hemen suçu sana atmış bence.

rkadaşlar Merhaba ben 25 yasindayim ve 1 yıl önce evlendim ilk başlarda anlamadım hersey normaldi ama 3 aydir sevisme sirasinda vajinamdan gaz seklinde ses gelmeye basladi ve eşimi içimde ilk zamanlarki gibi hissetmemeye basladim ve antideresan kullaniyorum eşime neden penisin icimde eskisi kadar sert ve dik durmuyor dedigimde askim ilac kullandigin icin olabilir kaslarini gevsetiyor sanirim dedikten sonra farkina vardim elastik bir vucut yapim var yüzúmde ayni sekilde cok mutsuz ve özgüvenimi kırdi bu durum cok güzel bir kadınım esim de beni cok begeniyor ama korkuyorum eşim baska birilerini hayal etmeye baslayacak diye vajinoplasti ameliyatindanda cok korkuyorum vajinoplasti icin doktor önerirmisiniz ve olan varsa beni bilgilendirerbilirmisiniz biraz cok üzgünüm 🥹
Normal doğum yapmadıysan bu süre içinde afedersin ama ortalama bir p'nis boyuyla niye vajinan genişlesin ki? Eşinde bir sıkıntı vardır yada Kegel egzersizide yapabilirsin.

Kendine kendinize tanı koymadan önce bir jinekoloji doktoruna gidin ona göre ameliyat planı yapın.

Eğer başka ilaç kullanmıyorsanız tek başına antidepresan vajina kaslarını gevşetmez. Ancak libido ve orgazmı olumsuz yönde etkileyebilir o kadar. 1 yılda da vajina ilk zamanlara oranla artık biraz rahatlar ama "geniş" olacak kadar değil. Bence kegel egzersizleri yapın. Bu arada gerçekten yapısal bir problem olduğunu düşünüyorsanız bir doktora gidip öğrenin.

3 yıl antidepresan kullandım asla öyle birşeye sebep olmuyor.Don lastiğimi bu kaslar herseye bu kadar gevşeyecek.Eşiniz kendi eksikliğini böyle geciştirecek anlaşılan.Önce kadın doğuma muayene olun.Anormal bir durum genişleme var mı o söyler zaten.Birşey yoksa o antidepresanı kocanıza susuz yutturun düzelecektir 😅😅

Back
X