• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zestad 15 mg kullananlar

flamefire

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2018
9.823
8.498
148
Arkadaşlar merhaba .Lustral kullanıodum uykum yoktu.Yanında zestad 15 mg uyku ılacınverdı.kilo aldırdığı söyleniyor .Doğrumu arkadaşlar?

Bana Dr bulantı kusmam vardı onun için verdi iştahımı açtı bulantı kesildi 1 ay boyunca bişey yiyemiyorum ne yesem psikolojik olarak istifra ediyordum bu ilac sayesinde yemeye başladım o zamanlar biraz uyku da yapıyordu sersemlik falan

Anladımmm.Bende içmedim zaten aylardır kilo vermeye çalışıorum.

Dr unuz yazdıysa kullanın zestat uyku getiriyor bana desryel vermişti uyku için Dr um

Herkeste iştah açacak diye bir kaide yok bir ilaç herkeste aynı yan etkiyi göstermeyebilir mesela benim şuan kullandığım ilaç anneme uyku yaparken bana hiç öyle aşırı bir uyku yapmıyor siz yine de ilacı biraz kullanın aynı etkiyi görüp kilo alırsanız Dr unuza danışırsınız

Çok zor kilo verdim.79dan 70 e ındım.Uyumadığım zamanda alıcam ilacı.Kendimce böyle bi çare buldum.Bide içtiğimde mal gibi oldum.Dünya yansa hadi ya dicem o derece kafam guzeldi.

Evet o sersemlik yapıyor ben mecburen kullanmıştım hiçbir şey yiyemiyordum o zaman yazan Dr a çok dua etmiştim

Back