Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gülsemin meslek yapmak icin integrastionu bitirip basarili olmak yeterlimi ? Ben B2 C1 C2 bunlari da bitirip ancak o zaman meslek egitimi icin yeterli almanca olacagini düsünmüstüm .Bu konuda bilgin varsa bizimlede paylasirsan sevinirim Zertifikat b1 ta bilgi verdim demissin ama sadece sinavla ilgili sanirim
merhaba arkadaslar bende almanyadayim ve b1 sinavina hazirlaniyorum simdi yazilarinizi okudmm sizlerlede gorusmek isterim msnden sizde isterseniz...vee arkadasin biri sormus meslek yapmak icin diger belgeleride almam lazimmi diye ama b1 yeterli meslek icin...
23.temmuzda b1 sinavim var insallah kazanirim. bu sinava girenler bana yardim edin. ne gibi sorular cikti,konusmadaki konu neydi.ufff cok korkuyorum yaaa ya kazanamazsam