- 14 Aralık 2013
- 8.314
- 6.284
- 448
- Konu Sahibi vargasabreu
-
Bu "sanatci " daha onceden ben is alamiyorum diye basbakana aglamisti sonrasinda isleri acilmisti diye hatirliyorum.
Nerde cikar orada demekki.
Bundan daha dogal bisey goremiyorm.evet kadin is alamiyorm demis basbakan sahip cikmis trt de program yaptrmis.iflastan kurtulmus.nankorluk etse daha mi iyi olacak.halkin cikarina hitap etmeseydi Erdogan yillarca secilir miydi.ahmak degil ya halk kim rahat ettirse ona oy verecek elbet
Daha onceki cizgisini bildigim icin bana dogal gelmiyor iste.
Bir insan sirf para kazanacagim diye kisiliginden odun vermemeli bence.
"Halkin cikarina hizmet" tartisilir bana gore.
Bazı insanlar var, aç kalsa açıkta kalsa da onurundan ödün vermiyor. Bazıları da işte. Neyse
Hayret biseysnz ya devlet buyugunden yardm istemesi niye onurszluk olsun.para kazanmk icin gayri mesru yollara mi girmis afedersnz yani.kadin dilenmemis para istememis is istemis.ne var bunda
Olmadi ama muhattap olmussnz iste ki cvp yazmissnz.gereksz isler yapmayn lutfen.yalnz cok fena bozuldum habernz olaSizinle muhattap olmak gibi gereksiz bir işe girişmiyorum, mesajımı beğenmezseniz beğenmiyorum a tıklayın olsun bitsin. Söylediklerinize katılmıyorum tartışmaya dahi girmek istemiyorum. Cevap verme zahmetinde de bulunmayın lütfen.
Olmadi ama muhattap olmussnz iste ki cvp yazmissnz.gereksz isler yapmayn lutfen.yalnz cok fena bozuldum habernz olabeni dusndgnz icn de tesekkur ederm zahmet etmem artk.
Bu "sanatci " daha onceden ben is alamiyorum diye basbakana aglamisti sonrasinda isleri acilmisti diye hatirliyorum.
Nerde cikar orada demekki.
e siz arkadaşı alıntılarsanız tabiki cevap verirayrıca forumda sesli harflere para almıyorlar haberiniz olsun
Çamur at tutmasada izi kalır.. Devam edin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?