Zerrin Özer'den suç duyurusu

vargasabreu

mutedil
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
8.314
6.284
448
Şarkıcı Zerrin Özer, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "Cumhurbaşkanlığı Türkiye Vizyon Belgesi"ni açıkladığı toplantıya katıldığı için kendisine sosyal medya üzerinden hakarette bulunan 50 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Özer'in avukatı Oğuz Çelik, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na yaptığı suç duyurusunun ardından yazılı açıklamasını basın mensuplarına dağıttı.

Zerrin Özer'in, Erdoğan'ın Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlediği toplantıya katılmasının ardından gerek Twitter gerekse facebook üzerinden haksız eleştirilere ve hakaretlere maruz kaldığını belirten Çelik, "Bunun üzerine Özer, toplumumuzun her bireyi gibi fikirlerini ifade etmekte, demokratik haklarını kullanmada özgür olduğunu belirtmiştir. Fakat, sosyal medya üzerinden bir takım kişiler, eleştiri sınırlarını aşan sözler ve paylaşımlarda bulunmuş, ağza alınmayacak şekilde hakaret ve küfür etmişlerdir" ifadelerini kullandı.

Sosyal medyadaki bu paylaşımların Özer'i fevkalade yaraladığını ve üzüntüye boğduğunu vurgulayan Çelik, müvekkilinin şahsına, inancına, sanatçılığına, şerefine ve onuruna hakaret eden kişiler hakkında kamu davası açılarak cezalandırılmaları talebiyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunduğunu belirtti.

Suç duyurusunun 50 kişi hakkında yapıldığı bildirildi.

http://www.sabah.com.tr/Gundem/2014/07/22/zerrin-ozerden-suc-duyurusu

Zerrin Özer'in sosyal medyada cevap vermek yerine ta baştan dava açması gerektiğini düşündüm.
Sanatçılar ve tanınmış kişiler,hakaretlere meydan vermeyip bu kişilerin ceza almasını sağlasınlar.
Böylece emsal teşkil eder,belki insanlar sosyal medyada atıp tutmamayı öğrenirler.

Bastan cemkirecegine yapsaydi bunu bu kadar antipatik olmazdi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu "sanatci " daha onceden ben is alamiyorum diye basbakana aglamisti sonrasinda isleri acilmisti diye hatirliyorum.
Nerde cikar orada demekki.

Bu "sanatci " daha onceden ben is alamiyorum diye basbakana aglamisti sonrasinda isleri acilmisti diye hatirliyorum.
Nerde cikar orada demekki.

Bundan daha dogal bisey goremiyorm.evet kadin is alamiyorm demis basbakan sahip cikmis trt de program yaptrmis.iflastan kurtulmus.nankorluk etse daha mi iyi olacak.halkin cikarina hitap etmeseydi Erdogan yillarca secilir miydi.ahmak degil ya halk kim rahat ettirse ona oy verecek elbet

Bundan daha dogal bisey goremiyorm.evet kadin is alamiyorm demis basbakan sahip cikmis trt de program yaptrmis.iflastan kurtulmus.nankorluk etse daha mi iyi olacak.halkin cikarina hitap etmeseydi Erdogan yillarca secilir miydi.ahmak degil ya halk kim rahat ettirse ona oy verecek elbet

Daha onceki cizgisini bildigim icin bana dogal gelmiyor iste.
Bir insan sirf para kazanacagim diye kisiliginden odun vermemeli bence.

"Halkin cikarina hizmet" tartisilir bana gore.

Daha onceki cizgisini bildigim icin bana dogal gelmiyor iste.
Bir insan sirf para kazanacagim diye kisiliginden odun vermemeli bence.

"Halkin cikarina hizmet" tartisilir bana gore.

Insanlarn siyasi gorusleri degisebilir bence.kisiliginden bisey kaybettgni gostermez.ayakta durmak para kazanmk icin insan yardm isteyebilir kaldi ki bunda anormal bisey yok.

Bazı insanlar var, aç kalsa açıkta kalsa da onurundan ödün vermiyor. Bazıları da işte. Neyse :ssz:

Hayret biseysnz ya devlet buyugunden yardm istemesi niye onurszluk olsun.para kazanmk icin gayri mesru yollara mi girmis afedersnz yani.kadin dilenmemis para istememis is istemis.ne var bunda

Ayrica kadin sokaklara dusse sefaletten ki sanatclar arasnda ornkleri var basbakan sanatcisna sahip cikmiyor diye veryansn edersnz.kadinin siyasi cizgsi belliyms bilmem ama arkadas oyle diyor.o zamn da aa bakin akp li degil diye sirt cevrilms ayristrici basbakan olurdu.adam sahip cikmis cizgisne bakmadan suc oldu onursz kisilksz oldu kadin.biraz samimiyet yahu..

Son düzenleme:
Hayret biseysnz ya devlet buyugunden yardm istemesi niye onurszluk olsun.para kazanmk icin gayri mesru yollara mi girmis afedersnz yani.kadin dilenmemis para istememis is istemis.ne var bunda

Sizinle muhattap olmak gibi gereksiz bir işe girişmiyorum, mesajımı beğenmezseniz beğenmiyorum a tıklayın olsun bitsin. Söylediklerinize katılmıyorum tartışmaya dahi girmek istemiyorum. Cevap verme zahmetinde de bulunmayın lütfen.

Sizinle muhattap olmak gibi gereksiz bir işe girişmiyorum, mesajımı beğenmezseniz beğenmiyorum a tıklayın olsun bitsin. Söylediklerinize katılmıyorum tartışmaya dahi girmek istemiyorum. Cevap verme zahmetinde de bulunmayın lütfen.
Olmadi ama muhattap olmussnz iste ki cvp yazmissnz.gereksz isler yapmayn lutfen.yalnz cok fena bozuldum habernz ola ;) beni dusndgnz icn de tesekkur ederm zahmet etmem artk.

e siz arkadaşı alıntılarsanız tabiki cevap verir :24: ayrıca forumda sesli harflere para almıyorlar haberiniz olsun :34:

Alintilaninca cvp vermk gerekirmis ben de cvp vereyim dedim bari size:) hadi ya demk para almiyolarms ilahi pek sevndm.yazi tarzm bu benm tasarrfu severm ;)

Türkçeyi katletmek tasarruf olmuş.Biz bosa kurek cekiyoruz okullarda cocuklara yazmayi okumayi ogretmek icin yemin olsun :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Back