• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zerovita çayı

Asafinannesi

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2018
8
0
6
29
Hayırlı aksamlaryeni üye oldum yardımcı olursanız çok sevinirim ben zerovita çayı almak istiyorum ama maddi acıdan oldukça pahalı alıp faydasını gören var mı paranın çöpe giymesini istemiyorum lütfen yardımcı olun

Canım daha öncede yazdım ben aldım kullandım evet fena değil ama karın ağrısından dışarı çıkamıyorsun eğer sokakta işin varsa çalışıyorsan vs iş zor :))) karın ağrısı fenaaa :) bence diyet yapmaya ekmeği şekeri kısmaya gayret et ben yarısını bile zor kullandım aşırı ishal acı vermeye başladı tavsiye edemem

Canım daha öncede yazdım ben aldım kullandım evet fena değil ama karın ağrısından dışarı çıkamıyorsun eğer sokakta işin varsa çalışıyorsan vs iş zor :))) karın ağrısı fenaaa :) bence diyet yapmaya ekmeği şekeri kısmaya gayret et ben yarısını bile zor kullandım aşırı ishal acı vermeye başladı tavsiye edemem
Kilo vermeye etkisi var mı varsa zaten sürekli olarak evde olan biriyim ayda bir anca çıkıyorum kilo verdiriyorsa almayı düşünüyorum siz yarim kutuda kilo verdiniz mi

ben çok memnunum 2 ayda 13 kilo verdim sıkılaşma da süper vallahi hemen almanı tavsiye ederim

Hayırlı aksamlaryeni üye oldum yardımcı olursanız çok sevinirim ben zerovita çayı almak istiyorum ama maddi acıdan oldukça pahalı alıp faydasını gören var mı paranın çöpe giymesini istemiyorum lütfen yardımcı olun
merhabalar ben yaklaşık 70 gündür kullanıcısıyım 2. kavanozumdayım toplamda 6 kg verdim bagırsak bozma gibi bir durum söz konusu değil zaten diğer ürünler gibi tuvalete çıkarak değil de içeriden yağ yakımı sağlıyor ağızda çok kuruluk yapıyor ve gun ıcınde yaklasıuk 3 lıtre su tuketıyorum tokluk hıssı verdıgı ıcın de cok yemek yemıyorum aslında temsilcim diyet yapma dedi ama ben yine de yediklerime dikkat ederek 6 kg verdim memnunum

bende kullanarak 1 ayda 7 kilo verdim çok memnunum iştahımı kesti bol da su içiyorum

Back