zerona yaptıran var mı ?

sebofersev

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2010
85
4
98
Diğer
Fazla Kiloya Zerona Lazerle Son!

İngiliz bilim adamları yağ hücrelerini anında yok eden lazer geliştirdi. Zerona ismi verilen ağrısız tedaviyle sadece iki haftada iki beden zayıflanabilecek. BİLİM adamları egzersiz yapmadan, diyete girmeden kilolardan kurtulmayı sağlayan “mucize“ zayıflama yolu buldu. Batı Londra’daki Laser Lounge’da çalışan doktorların geliştirdiği teknik, yağ hücrelerini kolaylıkla yok edebiliyor.
Derinin altına geçen lazer ışınları “ağrıya” yol açmadan yağ hücrelerini parçalayarak vücuttan çıkmasını sağlıyor. 40 dakika süren 6 sezonluk Zerona adlı tedavi yöntemiyle iki haftada iki beden zayıflanabilecek. Lazer tedavisi yara izine de neden olmuyor. Ancak tedavinin yağ hücrelerinin parçalanamadığı obezlerde işe yaramadığı açıklandı. ABD’li ünlü yıldızların uyguladığı tedavinin bedeli ise 1000 sterlin.

gibi bir yazı okudum.. yaptıran var mı

Ben yaklaşık 1,5 sene önce yaptırdım. 6 seans almıştım, daha sonra 4 seans da hediye ettiler. İşlem hatırladığım kadarıyla gün aşırı yapılıyordu, ama iki gün arayla da olabilir. Bu işlemler sırasında yağlı yememek ve gün aşırı en az yarım saat yürümek gerekiyordu. İncelmeye gelince, evet sözlerini tuttular, 2 hafta içinde az yağlı yiyip yürüdüğüm için en az 3 kilo verdim, ama 5-6 kilo vermiş gibi görünüyordum, bir süre de kendimi iyi hissetim. Tabi emek harcamadan verdiğiniz kiloları aynen geri alıyorsunuz, ben de 6 ay içinde eski kiloma ve görünüşüme döndüm. Bunda zerona yaptırdığım yerin hatası yok, onlar sözlerini tuttular. Bence kısa zamanda bir amaç için (örneğin düğün) incelmek istiyorsanız yaptırabilirsiniz ama düzenli beslenmeyince kiloları aynen geri alıyorsunuz. Ya da düzenli diyet ve spor yapıyor ama bir bölgeniz, örneğin göbeğiniz inat ediyorsa düşünülebilir. Düzenli diyetle kilo verme sürecinde değilseniz paranızı çöpe atmış olursunuz.

Son düzenleme:
Ben de zerona yaptırsam mı diye düşünüyorum. Çünkü düzenli spor yapıyorum, beslenmeme dikkat ediyorum ama göbeğim can simitlerim ve selülitlerimde vucudumun geneline göre daha az iyileşme var. Bu da demotive ediyor ister istemez. Sporu bırakmayı hic düsünmüyorum da biraz bel çevrem selülitlerim incelse süper olur. Zerona yapan firmayı aradım 6+3= 9 seans için 2000 tl fiyat aldım. Bu fiyat tüm vucut için mi, selülitlere de etki ediyor mu ve en önemlisi değer mi? Yaptıran arkadaşlar cevaplayabilirse çok sevinirim.

Merhaba kızlar... Ben açelya... Yeni üyeyim bi süre önce Mehmet Öz ün tanıtımını yaptığı ve Türkïeye getirdiği ahtapota benzer bi alet izledim sabah habeerinde... Bi haftada en az 8-9 cm incelmeden diyorlar;) .. Ve alet ameika sağlık örgütü onaylı. Ahrapota benzer birkaç koldan soğuk lazer uygulaması yapılıyor sorunlu bölgeye.. Ben bu aleti hangi merkezlerin kullandığını öğrenmek istiyorum bilgisi okan varsa.... En son çıjan en güvenilir ve en etkili yöntem giB görüüyor. ... Ama cihazın orjinalinin kullanıldığı merkezleri bulmak lazım... Lütfen acele cevap ;)))))

Ben de zerona yaptırsam mı diye düşünüyorum. Çünkü düzenli spor yapıyorum, beslenmeme dikkat ediyorum ama göbeğim can simitlerim ve selülitlerimde vucudumun geneline göre daha az iyileşme var. Bu da demotive ediyor ister istemez. Sporu bırakmayı hic düsünmüyorum da biraz bel çevrem selülitlerim incelse süper olur. Zerona yapan firmayı aradım 6+3= 9 seans için 2000 tl fiyat aldım. Bu fiyat tüm vucut için mi, selülitlere de etki ediyor mu ve en önemlisi değer mi? Yaptıran arkadaşlar cevaplayabilirse çok sevinirim.

Zerona bölgesel olarak uygulanıyor, ama 5 seans bir bölgeye, 3 seans başka bir bölgeye seçip yaptırabilirsiniz, ben 8 seans göbek ve yanlarına, iki seans basenlerime yaptırmıştım, özellikle göbek bölgemde faydasını gördüm, ama dediğim gibi düzenli beslenmeyip yürüyüşleri de bıraktığım için aynen hepsini geri aldım. Selülitlere bir faydası var mı bilmiyorum, ben incelmek için yaptırmıştım. Aldığınız fiyat bana uygun gibi geldi. Ama daha evvel dediğim gibi, spora ve sağlıklı beslenmeye devam etmeyecekseniz hiç yaptırmayın.

Ben 6 seans için 3000 gibi bir ücret ödemiştim, 4 seans da hediye etmişlerdi. Hayatımda en boşuna ve çılgınca para harcayışım oldu, düzenli diyet ve yürüyüşün şart olduğu dersini bu fiyata almış oldum. Halbuki dinleyene bu tavsiye bedava olarak veriliyor.

Son düzenleme:
Yıllardır zayıflamakla uğraşıyorum ve bir türlü başaramıyordum. İlk başta zeronayı bana önerdiklerinde hiç inanasım gelmemişti lazer ışığıyla zayıflamaya ama suan 6. seansım 5 cm inceldim 2 kilo verdim. Zaten kilo vermekten çok bedensel incelmeyi vaad ediyorlar. Daha bi 4 seansım daha var asıl 6. seanstan sonra etkisini görürüceksiniz diyorlar, suan için çok memnunum bakalım inş. böyle gider.

Bugün ben de zeronaya başlayacağım.Gelişmelerden haberdar ederim .Bir arkadaşım 42 bedenden 38 bedene düştü.Onu görünce ben de karar verdim.

Back
X