Yöresel Tarif Zerde

Yöresel Yemekler
Sacım olaydı yapardım ama evim etli ekmek saç arası falan yapmaya müsait değil malesef

bende sacda yapmadım, soba fırınında yaptım evim sobalı olunca kolay oldu odun ateşinde :)
güzel olmuştu ama çok beğeni almıştım... hala unutamam o günleri.. geçen seneydi... yöresel yemekler başlığına bakarsan bulursun orda...:)

baktım canım hatta gece gece canım çekti kendimi dizginledim ...
eline sağlık canım başarılar

teşekkürler canım

parkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk gebemesin sennnn
ayyy gözlerime inanamıyorummmmmm
tebrik ederim canımmmmmmmmmmm
rabbim tamamına erdirsin.
sağol daşım şimdilik öyle gözüküyor yarın adet günüm sağ selam atlatırsım 2 güne bir yükselen hcg değerim mevcut

Bayilirim zerdeyeee sponsorunu sevsinlerrr seninnn

konyamızın düğünlerinin vazgeçilmez tatlısı.. bende bayılırım... iki tane konyalıyı görmek güzel bu yarışmada... erken haberim olsa ben dekatılırdım
konyalı çok var kk da ama yemek topiğine uğrayan yok pek...:)
bende yöresel yemekler'de etliekmek ile birinci olmuştum geçen sefer....:) konya etlekmek :)

daha vakit çok sende attırıver bir konya yemeği ne güzel olurdu.

ayrıca kk da konyalı çok demişinde bunlar nerdeler nerelere takılırlar.

kk da konya topiğine baktım kimse yok madem konyalı var toplanalım tanışalım en azından bi topiğimiz olsun ordan muhabbet edelim ne güzel olurdu...

biz parkla tesedüfen karşılaştık topikte o zamandan beri görüşüyoruz kendi adıma seviniyorum konyalım buradaymış diye

birde konyadan uzak olmak ayrı bağlıyor hemşoluga

bi zamanlar konya topiği çok aktifti zamanla dağıldık...
yeni bir başlık açıp buluşsak ne güzel olur gerçekten :) ben konyadayım... buranın havasını soluyorum şükür.. :)

katılıyorum o konyalıları tutun getirin buraya ben bulamıyorum bir türlü tesadüfi matmazelimle tanışmasak türümün tek örneğiyim sanıyordum

bi zamanlar konya topiği çok aktifti zamanla dağıldık...
yeni bir başlık açıp buluşsak ne güzel olur gerçekten :) ben konyadayım... buranın havasını soluyorum şükür.. :)

canladıralım linki ver
eline sağlık canım başarılar :)
sağol tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…