• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zepp'li, spriz Antalya bulumas'nn fotoraflar...

sonunda kavuştunuz zepp ve dağ çiçeğim çok güzel görüntüler...........
umarım arkadaşlığınız hep devam eder......

Dostluğunuz daim olsun çocuklarla ne güzel bir buluşma olmuş öle
bi iki foto açılmadı bende.Selim Mert i yakından göremedim :(

harikasınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz,Başkent ten sevgilerrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3a.s.:nazar::nazar:

çok güzelsiniz bayanlar maşallah
yeşilim canım ,seni gördüğüme çok sevindim ,
izmirden kucak dolusu sevgiler hepinize
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayy inanmıyorum KK'nın asları buluşmuşopuyorumnanaktan zeppim yeşilim ,hepiniz çok çok güzelsiniz bayıldım o bebişleride yerüüm ben yerüümmcokacimcoook

en sonunda görmek istediklerimden gördüm :-)mesela zepp . yesilim . cüvcüv bebişlerinizede masaallah , nazar degmesin cok tatlılar.... güzel bir buluşma olmuş belli. devamı gelir insaaallah :-) öpüyorum sizleri opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Merhaba arkadaslar dun evimize geldik : )
tum yorumlari tek tek okudum cok tsk ederim :asigim:bende de harika fotolar var ona gore :jeyyar:

CADIARZU demek beni yasli zannedenler vardi :mymeka::dilcikar:: )
ya da bazi arkadaslar demis ya daha farkli dusunuyordum diye :mymeka::dilcikar:nasil yani ? : ):mymeka:

Cok guzel bir bulusma oldu benim icinde kankamla bulustum herseyden evvel :asigim:harikaydi !fazlasiyla heyecanliydim kaydirigubbakcemile3:asigim: sagolsun kankam bizi cok guzel agirladi tekrar tsk ederim buradan da artik her sene antalyadayiz kanka :jeyyar:bilgin olsun kaydirigubbakcemile3

yeslim ablam ,cuvcuv, besa,destina hepinizi yuzyuze gormek cok guzeldi ;cok memnun oldum opuyorumnanaktan

hepinizi cok cok opuyorum :asigim:

Evine hoşgeldi zepp...inşallah seneye de gelirsiniz canım. küçükleri çok çok sevdim defalarca öp benim için

Merhaba arkadaslar dun evimize geldik : )
tum yorumlari tek tek okudum cok tsk ederim :asigim:bende de harika fotolar var ona gore :jeyyar:

CADIARZU demek beni yasli zannedenler vardi :mymeka::dilcikar:: )
ya da bazi arkadaslar demis ya daha farkli dusunuyordum diye :mymeka::dilcikar:nasil yani ? : ):mymeka:

Cok guzel bir bulusma oldu benim icinde kankamla bulustum herseyden evvel :asigim:harikaydi !fazlasiyla heyecanliydim kaydirigubbakcemile3:asigim: sagolsun kankam bizi cok guzel agirladi tekrar tsk ederim buradan da artik her sene antalyadayiz kanka :jeyyar:bilgin olsun kaydirigubbakcemile3

yeslim ablam ,cuvcuv, besa,destina hepinizi yuzyuze gormek cok guzeldi ;cok memnun oldum opuyorumnanaktan

hepinizi cok cok opuyorum :asigim:

kankam.. evine sağ salim kavuşmana sevindim..
dolu dolu bir kaç gün geçirdik seninle.. ben doyamadım..tabiki seneye yine beklerim....
sende çok şeker çok tatlısın.. seni tanımak çok güzel,seni seviyorummmmmmmm,

dağçiçeğim canım ne yapıyorsun evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım nice yıllara ŞenizŞeniz:1hug:a.s.

dağçiçeğim canım ne yapıyorsun evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım nice yıllara ŞenizŞeniz:1hug:a.s.

selam destinacım..çok teşekürler,,
görüşemedik..:teselli:
bu aralar misafir ayarlamakla mesguldum..
yarından sonra bende yokum..10 günlüğüne tatil yapcamm:lepi:a.s.

selam destinacım..çok teşekürler,,
görüşemedik..:teselli:
bu aralar misafir ayarlamakla mesguldum..
yarından sonra bende yokum..10 günlüğüne tatil yapcamm:lepi:a.s.

yaz gelince öle oluyor demi pansiyonu açıyoz..kaydirigubbakcemile
sanada iyi tatiler iyi eğlenceler..görüşürüz inşallah şu tatillerimiz bitsinkaydirigubbakcemile5

ıyi tatiller Çiçeğim hakettin tatili.... Selam söyle o güzel ailene. seni öpüyorum

İyi tatiller Çiçeğim hakettin tatili.... Selam söyle o güzel ailene. seni öpüyorum

ahh ablacım ne tatili...
güzel ailem ayrı yerde benim gideceğim yer ayrı..senağlama
eşimin ailesini yanına gidiyoruz..yani işler bizi bekliyor..
bana göre tatil evim evim güzel evim..,yinede güzel dileklerin için çokk teşekkür ediyorm..Şeniz

Back
X