Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar resimler nerde sorması ayıp :S kafamçokkarıştı
tsk ederim ablam opuyorum ben de seni :asigim:Evine hoşgeldi zepp...inşallah seneye de gelirsiniz canım. küçükleri çok çok sevdim defalarca öp benim için
hoşgeldin evine zepp canım inşallah tekrar görüşmek dileği ile.
ufaklıkları öptüm.
Merhaba arkadaslar dun evimize geldik : )
tum yorumlari tek tek okudum cok tsk ederim :asigim:bende de harika fotolar var ona gore :jeyyar:
CADIARZU demek beni yasli zannedenler vardi :mymeka::dilcikar:: )
ya da bazi arkadaslar demis ya daha farkli dusunuyordum diye :mymeka::dilcikar:nasil yani ? : ):mymeka:
Cok guzel bir bulusma oldu benim icinde kankamla bulustum herseyden evvel :asigim:harikaydi !fazlasiyla heyecanliydim kaydirigubbakcemile3:asigim: sagolsun kankam bizi cok guzel agirladi tekrar tsk ederim buradan da artik her sene antalyadayiz kanka :jeyyar:bilgin olsun kaydirigubbakcemile3
yeslim ablam ,cuvcuv, besa,destina hepinizi yuzyuze gormek cok guzeldi ;cok memnun oldum opuyorumnanaktan
hepinizi cok cok opuyorum :asigim:
dağçiçeğim canım ne yapıyorsun evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım nice yıllara ŞenizŞeniz:1hug:a.s.
selam destinacım..çok teşekürler,,
görüşemedik..:teselli:
bu aralar misafir ayarlamakla mesguldum..
yarından sonra bende yokum..10 günlüğüne tatil yapcamm:lepi:a.s.
yaz gelince öle oluyor demi pansiyonu açıyoz..kaydirigubbakcemile
sanada iyi tatiler iyi eğlenceler..görüşürüz inşallah şu tatillerimiz bitsinkaydirigubbakcemile5
İyi tatiller Çiçeğim hakettin tatili.... Selam söyle o güzel ailene. seni öpüyorum