• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zepp'li, spriz Antalya bulumas'nn fotoraflar...

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
45
- Yurtdışı
Çok eğlendik çokkkkk kıskananlar çatlasın lülülülülülü:lepi:

nazarf.gif

Besanın oğlu bora ve Zepp'in oğlu Selim Mert :)

Emre Deniz: Zepp'in oğlu Tan :cüvcüv'ün oğlu

Arkadaslar lütfen alıntı yapmayalım kaydirigubbakcemile5 ok ?

Son düzenleme:
yakın resim .............................. ama sizi görmek cok ğüzel ama acuk daha yakın olsa daha cok sevineceğiz opuyorumnanaktan

selim mertin gülüsüde pek tatlı masallah bütün disleri gözüküyor ve hep aynı poz yerim ben seni

Son düzenleme:
ay allahım maşallah o bebıslere ne sekerler keşke burda olsaydılar bızde bulusduk bugun sızıde andık :)..sakaryada bulusdu kk uc sehırde bulusdu bugun valla harıkasınız kızlar dostlugunuz daım olsun..istanbuldan sevgıler...

evettttttttt çok güzel bir gün geçirdik zeppin sayesinde .....zepp canım benim senelerdir tanıyorum ama yüzyüze hiç görüşmedik iyki tanıdım seni kalbinin güzeliği dışına vurmuş ....çocuklarda çok tatlı 41 kere maşallah ikisinede .
destina cım seninlede tanıştığmıza çok memnun oldum çok sıcak kanlısın tabiki annende öyle tekrar geldiğin için teşekkürler ....
dağçiçeğim sana maşallah ne diiim çatlakum benim...
yeşilim bitane diyecek laf yok cüvcüvüm de öyle biz zaten görüşüyoruz en yakın zamanda görüşmek dileğile hepinizi öptüm................

Harika bir gündü,hihoyyyt
çok eğlendik.
destina ve annesi ile tanıştık.
harika insanlar..
gelmeyenlar pişman olsun .
tüm arkadaşlarımı öpüyorum.. şimdi acelem var..
yemekteyiz....cokacimcoook

destina'nın objektifinden​

Son düzenleme:
Ohhhhhhh, siz Antalya'da keyif yapın biz İstanbul'da bi yerimizden ter akıtalım :olmaz:
Kıskançlıktan çatır çatır çatladım iyi mi? :gitme:
Öpüyorum hepiciğinizi kızlar, tamam kıskandım ama genede seviyom sizleri Şeniza.s.

işte şimdi olmuşş...
hepiniz çok şekersiniz ama bebişler ççook daha şeker...maşallahh hepsine..
dostluğunuz daim olsun

siz eğlendiniz bizde burada meraktan çatladık..zeppim yalovayada bekleriz hepinizi tabiki..çok hoşsunuz.. o kuzuların hepsini bir bir öpüyorum..

oh oh canım allah mutluluğunuzu bozmasın
hepiciğiniz çok şekersiniz
daima dost kalmanız dileklerimle

maşallah ne güzel çıkmışsınız eğlenmişsiniz
allah nazarlardan korusun inş:Saruboceq:
bu fotolarda kızlarımla bende olmalıydımmsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

dostluğunuz daim olsun. bebişler de birbirinden tatlı maşaallah.

Bir güzel oldu toplantımız....Polis evinden sonra Aşiyana gittik.

Destina, Annesi, Cüvcüvüm, Besa, Oğlu Zepp, İki Oğlu, Ben, Dağçiçeğim...

Destina ve Annesi polis evinden bizden ayrıldılar, evde misafirleri varmış, yine de onları bırakıp gelmişler sağ olsunlar..Çok sevdim onları cana yakın, şeker mi şekerler...Bizim guruba yeni arkadaş kazandık.

Zepp canım, iki güzel yakışıklı, çocuğuyla misafirimiz oldu. Tahmin ettiğim gibi Zepp sıcacık , çok samimi.

Cüvcüvüm de yakışıklı Oğlu Tan la gelmiş, artık bir çok Torunum oldu ne mutlu

Besi, de yakışıklı oğluyla geldi ama Annesini biraz üzdü, yordu:):)

Dağçiçeğimi hepimiz tanıyoruz, şakacı, espritüel........

Her zaman ki gibi gerçekten hoş vakit geçirdik...Yedik içtik, sohbet ettik

Siteden arkadaşların ama en çok İrnam’ın, lereenim’in kulaklarını çın çın çınlattık....
Yanımızda olmalarını isterdik....

Kıskanmadım işte :umursamaz: herkesi
Şaka şaka çok güzel gözüküyorsunuz hepiniz hanımlar kaydirigubbakcemile5
Sizleri görmek gerçekten çok güzel :1hug:
Seviyom hepinizi hanımlar.:1hug:
Yeşilim ablam kaydirigubbakcemile3 zepp dağçiceğim cüvcüv opuyorumnanaktan
Çok tatlısınız yaaaa yerimseniben

oo baya iddalı bir buluşma olmuş bu merak edilen herkes var hemen hemen alkisalkisalkis
özellikle yeşilim i çok merak ediyordum hepinize gördüğüme çok sevindim :enbuyukkk:
izmirden sevgiler buluşmlarınız ve dostluğunuz daim olsun a.s.

dostlugunuzun daim olsun :nazar: :nazar:
kucuk ve buyuk prenslerede masallah demek istiyorum :nazar:
her bulusmanızın boyle içten olması dileğiyle.. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

dağ çiçeğim yeşilim sizi çok merak ediyordum çok tatlısınız tabiki hepiniz foto bile olsa gördük ne mutlu allah arkadaşlığınızı bozmasın güzel ve samimi bir buluşma olmuş hele yakışılklı delikanlılar ve bebişler çok tatlı allah bağışlasın hepiniz çok hoş çıkmışsınız

Ohh ohhh ohhhhh
harika bir şehir,hoş hatunlar,
güzel sohbet... eee daha ne olsun..
vallahi kıskandım...
kucak dolusu sevgiler,öpücükler benden sizlere...
dostluğunuz daim olsun...

Back
X