• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zengin oğlan fakir kız sorunu :(

piaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
18
0
86
Diğer
mafoldumbenarkadaşlar 19 yaşındayım sevgilim de 20 yaşında.Sevgilimin beni sevdiğine inanıyorum ve güveniyorum.çok efendi bir insan.yalnız sorun şu ki o büyük bir şehirde yaşıyor ve ekonomik durumu benden baya baya iyi.ben de güzelim ama güzellik yetmiyor bakım için kıyafet için ayakkabı için para lazım.ona her zaman bakımlı ve güzel göründüm.şimdi okullar açılıyor ve benim dolabım bomboş:( sosyal hayatım hiç yok çünkü bunun için de para lazım.hayatım boyunce okul kazanabilmek için ders çalıştım.biz evlenmeyi düşünüyoruz mezun olunca ama ben imkansızlıklar yüzünden saçma sapan şeylere takmaya başladım.onu ara sıra çok bunaltıyorum.ne yapmalıyım:(:(bilmiyorumkismile:delphin::1shok::sm_confused::Saruboceq:

ayrı şehirlerde yaşıyorsanız seni zaten göremezki güzelim
ama okulu aynı şehirde okuyosunuz sanırım
çok çok büyük bi bütçeye gerek yok bence tatlım
mesela ben hep mağazaların indiriminden almaya gayret ederim. ve pazardan alışveriş ederim(mağaza ürünleri çok çok daha uygun fiyata oluyor)al bunları.bide saçını yap güzelce.oohhh miss
takma bu kadar canım

Son düzenleyen: Moderatör:
yanlış düşünüyosun..bu düşüncelerle çocuğu da boğma..yoksa sonu korktuğun gibi olur..
para kazanılmayacak bişey değil.onun zenginliği ailesinden.ailesi olmasa ikinizde eşitsiniz...
üniv okuyorsun galiba veya okuyacaksındır inş. ozman mesleğini eline alınca bu tür tereddütlerin ortadan kalkacak..bi iki kıyafete umut bağlama.seviyosa üstüne başına bakmaz ki evlenmeyi düşünüyoruz diyosun..bu psikolojinle onu bunaltma sakın.....

üniversiteyi kazanman meslek sahibi olmak için ilk adımını atman önemli,zeten mesleğin olunca paran da olacak
ayrıca giysi konusunda hiç sorun etme,az olsa da sevgilin hiç takmaz bunu,hatta senin o sevgi dolu gözlerine bakmaktan kıyafetlerini görmez bile

sevecekse seni sevecek kılık kıyafetini değil, sonuçta durumunu biliyodur herhalde
bu yaşta bu düşünceleri aşmış olman gerekir
seni gerçekten seviyorsa böyle şeyler onun aklının ucundan bile geçmeyecektir.

teşekkürler kızlar..evet aynı üni.de okuyoruz ve etrafta öyle kızlar var ki illa ki dikkat çekmek istiyorsun...ve herşey o kadar pahali geliyor ki paran olmayınca... temiz kokmak ve temiz giyinmek hepsinden önemli diyorum ama her gün aynı pantolonu giymek zor bişey...bayanssulusmileÇok üzgünüm çoook

Flört ettiğin delikanlının seni sevdiğine inanıyor ve ona güveniyorsan,seni sen olduğun için sevdiğinede inanmalısın,varsın dolabın bomboş olsun,önemli olan hergün değişik kıyafetler giymek değil,önemli olan karakterdir.

Şimdi senin için giyim,kuşam ön planda,bizde senin yaşlarında olduk o yüzden seni anlayabilirim ama maddi durumunu bu kadar sorun etmemelisin,ilerde göreceksin ki güzellik gibi giyim kuşamda gelip geçici,bir beraberlik için yada insan ilişkilerinin devamı için sağlam bir karaktere sahip olmak gerekiyora.s
Evlilikler,arkadaşlıklar dolaplar dolusu kıyafetlerle yürümüyor malesefa.s

Okumalı ve meslek sahibi olmalısın,hatta okul sonrası mesleğinle ilgili kariyer yapıp sonrasında evlenmen çok daha mantıklı bana soracak olursan
Ve yaşça senden büyük olmanın verdiği tecrübeyle şunuda kulağına küpe yapmanı isterim,fakirlik ayıp değildir,utanılacak birşeyde değildir,sakın kendini hor görme a.s

Hem bugün maddi durumu iyi olan erkek arkadaşının yarın ne olacağı belli olmaz,belki o da herşeyini kaybeder,hayat bu bilemeyiz ki,o tüm varlığını yitirdiğinde evliyseniz şayet dolabım bomboş diyerek ağlayacak mısın,yoksa canımız sağolsun,mesleklerimiz var,çalışır,ayaklarımız üzerinde dururuz mu diyeceksina.s
Son satırlarımı yanlış anlamanıda istemem,anlatmak istediğim,bir beraberlikte sevgi,saygı varsa ve çiftler omuz omuza veriyorsa varsın dolaplar boş olsuna.s

ve benim kendime ait bi bilgisayarım bile yok.tatilde girebiliyorum ama okul varken giremiyorum.o internete giriyor arkdaşarıyla konuşuyor.ve aklını yorabileceği pek çok şey var amaa benim bütün ilgim onun üzerinde çünkü yapacak hiç bişeyim yok...bi uğraş istiyorum.çok güzel resim çizebiliyorum bilgisayarda çok yeteneklym ama orda bu imkanım olmadğndan çizemyrm.yalandan uğraşlarla da edinemem ki.ben yüzmeye gidiyorum ben gezmeye gidiyorum diye.:( off ya düşüncelerle boğuşuyorum hep.bazen soğuk davranıyorum onu sıkmamak için:(

mafoldumbenarkadaşlar 19 yaşındayım sevgilim de 20 yaşında.Sevgilimin beni sevdiğine inanıyorum ve güveniyorum.çok efendi bir insan.yalnız sorun şu ki o büyük bir şehirde yaşıyor ve ekonomik durumu benden baya baya iyi.ben de güzelim ama güzellik yetmiyor bakım için kıyafet için ayakkabı için para lazım.ona her zaman bakımlı ve güzel göründüm.şimdi okullar açılıyor ve benim dolabım bomboş:( sosyal hayatım hiç yok çünkü bunun için de para lazım.hayatım boyunce okul kazanabilmek için ders çalıştım.biz evlenmeyi düşünüyoruz mezun olunca ama ben imkansızlıklar yüzünden saçma sapan şeylere takmaya başladım.onu ara sıra çok bunaltıyorum.ne yapmalıyım:(:(bilmiyorumkismile:delphin::1shok::sm_confused::Saruboceq:

teşekkürler kızlar..evet aynı üni.de okuyoruz ve etrafta öyle kızlar var ki illa ki dikkat çekmek istiyorsun...ve herşey o kadar pahali geliyor ki paran olmayınca... temiz kokmak ve temiz giyinmek hepsinden önemli diyorum ama her gün aynı pantolonu giymek zor bişey...bayanssulusmileÇok üzgünüm çoook

lükse kaçmadan da güzel giyinebilirsin

şimdiye kadar nasıl gördüyse bundan sonra da öyle görünürsün olur biter

ne kadardır berabersiniz :uhm:

mune teşekkür ederim sana da ama ben kıyafetlere paraya o kadar takmıyorum.sadece onun iimkanları fazla olduğunda aklını dağıtacak eğlencek bişeyleri var.ama anlatmak istedğim şu ki benim hayatıma eğlence katan tek şey o.o kadar boş bi hayatım var ki ondan başka düşünecek hiç bşeym olmadğından ona takıyorum hep ama ben böyle olsun istemiyorum:8

kasımda bir yıl olacak.ama o beni razı etmeye çalışıyordu ben haziranda razı oldum sevgili olmaya.güzel olacağına inanmıyordum çünkü.hazirana kadar da çok yakındık ama resmi olarak sevgili adını alınca arada ki pek çok sınır kalktı her yere birlikte gidiyoruz işlerimizi birlkte halledyorz herşey birlkte olmya başlaynca korkmya başladım.kendime güvenimi yitiriyorum:(

piaa, sanırım seninle hemşeriyiz. Bende Hatay'lıyım. Soruna gelince bence kafanda çok büyütmüşsün bu durumu. 1 yıldır çıktığınızı söylüyorsun, bu zamana kadar çoğu kez görüşmüşsünüzdür, bir insanın 1 yılda sevgisi oturur zaten, erkek arkadaşının seni sosyal olanaklarınla, görünümünle tercih ettiğini ve buna göre devam ettiğini sanmıyorum. Ama eğer çok rahatsız oluyorsan, otur açık açık konuş bu durumu onunla.

mune teşekkür ederim sana da ama ben kıyafetlere paraya o kadar takmıyorum.sadece onun iimkanları fazla olduğunda aklını dağıtacak eğlencek bişeyleri var.ama anlatmak istedğim şu ki benim hayatıma eğlence katan tek şey o.o kadar boş bi hayatım var ki ondan başka düşünecek hiç bşeym olmadğından ona takıyorum hep ama ben böyle olsun istemiyorum:8

kendine uğraşlar edin

okuyor musun ? kendini alanında geliştirecek adımlar at

okuyup yazabilirsin, kutular alıp boyayabilirsin, belediyenin ücretsiz kurslarına katılabilirsin

istedikten sonra yapacak bir sürü uğraş bulursun. sen yeter ki iste:delphin:

ahhh kuzucuğum benim, biraz yaşın gereği takıyorsun kafana, biraz adamın varlıklı olması psikolojik baskı yaratmış, e biraz da ülke gerçekliği... tüketim manyaklığı o kadar çılgınlık boyutundaki insan, ben karakterimle, kişiliğimle direneceğim bu cangıla dese de direnmek zor, hele de genç ise
ama şu çok açık, buradaki hatunlardan alacağın türlü taktik tekniklerle gardrobunu toparlasan da sen bu adamla ilişkini ancak kendi farkını başka alanlarda ortaya koyarsan koruyabilirsin...
kampüsteki ilgi odağı kızlardan bahsetmişsin, emin olabilirsin o fışkılar(söz meclisten dışarı) ne iki kelimeyi bi araya getirebiliyorlar ne de yanlarındaki erkeklerin 20 dakikadan fazla odaklanabilecekleri bi sohbetleri, hatta dağarcıkları var...
ayrıca yokluk, yoksulluk genci bozmaz, git çalış part time...hem iş yaşamı seni kalenderleştirir hem biraz ekonomin düzelir hem de özgüvenin yerine gelir ayrıca adamla sohbet edecek bi olayın olur
sevgilerimle

Kendiniz olmalısınız.
Birilerine kendinizi beğendirmek durumunda değilsiniz.
Beni seviyor eminim diyorsunuz,
peki sizi siz olduğunuz için mi seviyor,
yoksa sizin kendiniz de eksik gördüğünüz,
iki çaput ve para için mi seviyor.
Bunlar için sevecekse hiç sevmesin.
Açık olun, birşeyler uydurmak zorunda değilsiniz.
Neyseniz osunuzdur, ister beğenir ister beğenmez.
Bu sizin bir şans ayrıca, karşıdaki nelere değer verir,
sizi ne kadar seviyor, size ne kadar destek, ne kadar yanınızda olacak,
bunları ölçme şansı.

Back
X