Zengin Koca Arayan Kızlar! Bu Adamları Kaçırmayın, Hayatınızı Kurtarın!

Hangi Milyarder Yakışıklıyı Seçtiniz?

• Warren Buffett

OY: 2 33,3%
  • George Soros

OY: 1 16,7%
  • Jim Rogers

OY: 1 16,7%
  • John Paulson

OY: 2 33,3%

• Ankete Katılan
    6

Pyleria

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2013
94
7
34
Merhaba iki üç gün önce bir araştırma yazısı yazdım. :126: Dünyanın en zengin insanları ve borsa milyarderleri hakkında…
Dilerseniz konuyu okumadan önce yazıya bir göz atın:
Sonrada kadınlar forumunda bu kişileri size tanıtmak istedim. Aramızdaki bekarlar bu adamları tavlarsanız hepimiz kurtuluruz.

İşte Dünyanın En Zengin Adamları:

Warren Buffett

84 yaşında, serveti 62 milyar dolar. Bu adamı herkes çok seviyor. Zaten tipide sevimli. Biraz içi geçmiş ama yinede idare eder. Benim favorim bu, en azından zarar gelmez! :KK16:

George Soros

84 yaşında, serveti 23 milyar dolar. Bu adam hakkında hiç iyi bir şey duymadım. 2001’de ülkemizde oluşan krizin baş mimarlarından biridir kendisi. Kişisel serveti ile ülke ekonomilerini sarsacak güç ve zekaya sahiptir. Buna eli merdaneli bir Türk hatunu gerekli! En Büyük TÜRKİYE

Jim Rogers

72 yaşında, serveti 19 milyar dolar. Bu adam Avrupa’nın ekonomisinin düzelmemesi uğruna çalışmalarını sürdürüyor. Tipik bir Amerikalı işte! Zenciler gibi kasları olmasa da, Amerika’daki tüm zencilerden toplamından daha çok parası var. :KK23:

John Paulson

59 yaşında, serveti 19 milyar dolar. Bu adam altın milyarderi ve listemizdeki en genç delikanlı! Günlük kazancı 10 milyon dolar! Yastıkların altına sığmayacak kadar çok altını var. Size altından ev ve araba yaptırabilir. Tipi kayık biraz ama idare edin. :KK28:

Evet biliyorum listedekilerin en belirgin ortak özellikleri hepsinin içi geçmiş ve çürümüş olması. Ama ne yapacaksınız para bunlarda işte. Hadi başlayın bakalım, seçmece bunlar! İlk seçenin elinde kalıyor. :KK4:

Siz Hangisini Seçtiniz Dökülün Bakalım?

Son düzenleyen: Moderatör:
ne yani sen bunlardan biriyle sevişebilirmsn

Sanırım sevişemezdim :26:

ankete sen mi katıldın yoksa,tek oy var,o da buffete:KK9:

evet denemek için yapmıştım anketi oluşturabilmiş miyim diye :KK70: Sana yakalandım desene :)

İki geyik yapalım kızlar şurda maksat eğlence. İş dünyasının yoğunluğundan bir nebze uzaklaşıp kahkaha atmak. Hadi ama eğlenmeyi kim sevmez ki :KK3::21:

evet denemek için yapmıştım anketi oluşturabilmiş miyim diye :KK70: Sana yakalandım desene :)

İki geyik yapalım kızlar şurda maksat eğlence. İş dünyasının yoğunluğundan bir nebze uzaklaşıp kahkaha atmak. Hadi ama eğlenmeyi kim sevmez ki :KK3::21:

:)eğlence deyince benim frekanslar hemen açılır:)inanılmaz eğlence delisiyim.ama gerçekten onlarla sevişebilecek biriysen benimle eğlenme ihtimalin kalmamış oluyo:)

fena yakalandın:KK9: neyse ki ankette kimin oy kullandığı belli olmuyor,gizli oylama,açık sayım:KK9:

X