Zengin İle Fakirin Otobüse Biletsiz Binme Deneyi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Son düzenleyen: Moderatör:
Esasında bizlerde benzer şeyleri yaşamıyor muyuz. Herhangi bir yere gidiyorsun bakımlı ve şıksan sizli konuşup gayet kibar davranılırken, salmış bir şekilde eşofmanlarla falan gidince senli konuşmalar yüze bakmamalar falan hastanelerde, devlet dairelerinde, otobüslerde, minübüslerde ve hatta restoranda vs vs vs

Çünkü kapitalist düzende,dış görünüşün yaptırım gücü var lanet olsunki

Aynen sonuna kadar katılıyorum :))

bi kozmetik mağzasına giriyorum tezgahtara rica minnet dert anlatıyorum, arkamdan platin saçlı orta yaşlı topluklu giymiş(ben nerdeyse hep spor ayakkabı giyerim ) zengin görünümlü biri giriyor, tüm tezgahtarlar buyurun hanfendi diye peşinde... benimde param var lan diyorum içimden

şimdi dikkatimi çekti, 35. saniye gibi, bi adam adımını atmışken, smokinliğe önden buyur diye bi hareket yaparak yol veriyor

Aynisi hep basima geliyor.
Hatta gecen gun watson'da soyle bir diyalog yasadim.
Ben:Rimel alicaktim ben.
Gorevli:Hangi ozelliklerde bir rimel istersiniz.
Ben: işte sureyim siyah olsun.
Gorevli:Anladim.Ucuz birsey istiyorsunuz.
Ben:
Ve gorevli kacarak uzaklasirrrr

Rimel alt tarafi yahu uzay mekigi degil ya bu

bu Nasrettin hocanın ye kürküm ye fıkrasının geçmişten günümüze pekte bir şeyin değişmediğini gösteriyor

Minibüse bindiğinde bozukluğum yok diye 100 liralık banknot uzatırsan,şöförde de bozuk olmadığı için "neyse sonra verirsin" deyip bedava götürebilir ama parasız olup "abi param yok,sonra versem" desen muhtemelen indirir aşağı seni.Bu da aynı hesap işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…