zenci lafi cok nahos bir kelime onun yerine siyahi yada afrikali desen daha guzel olur
Zenci zaten siyahi demek
Zenci : Siyah ırktan olan kimse, siyahi
TDK
ayrıca ben bir nahosluk goremiyorum seviyorum o kelimeyi de
bence daha kibar soylenisi
tıpkı sarısın esmer kumral gibi bir sey
Benim dunya tatlisi zenci ogrencilerim varr.. Gorsenizzz ope ope doyamazsiniz
ya sen bizim dunyamizda yasamiyorsun yada hayal alemin fazla genis
turkiyede irkcilik yoksa hic bir yerde yoktur. ben bu insanlarla calisiyorum bu insanlarin oldugu yerde oturuyorum
esimde ayrica siyahidir. yolda yururkerken zenciiii diye bagirmalar hakaretler otobuste taciz etmeler
siyahi kadinlara f.....e gozuyle bakmalar bunlarin hepsini 21. yuzyil biterken hala yasiyoruz.
bana hikaye okuma
evet guzel oluyorlar. ayrica cokta sosyal cocuklar 3 4 yasindaki bir cocuk bile buyuklerle yetiskin gibi iletisim kurabiliyor cok zekiler
ya sen bizim dunyamizda yasamiyorsun yada hayal alemin fazla genis
turkiyede irkcilik yoksa hic bir yerde yoktur. ben bu insanlarla calisiyorum bu insanlarin oldugu yerde oturuyorum
esimde ayrica siyahidir. yolda yururkerken zenciiii diye bagirmalar hakaretler otobuste taciz etmeler
siyahi kadinlara f.....e gozuyle bakmalar bunlarin hepsini 21. yuzyil biterken hala yasiyoruz.
bana hikaye okuma
Ha ayrica, ben sarisin zenci bile gordum, beyazi gec yani. :) Hem zenci hem sarisin nasil oluyor dersen, irkin zenciyse oluyor. Hemen de anlasiliyor. Melezdiler. Gozler renkli, saclar sarisin ama zenci kivircikliginda, agiz burun zenci gibi. Yani melezlerde her cesit tip gorebiliyorsunuz. Cok guzel ya da cok siradisi melezler gordum.
zenci lafi cok nahos bir kelime onun yerine siyahi yada afrikali desen daha guzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?