Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
A ayten07 amacınız forumla ve forum üyeleriyle eğlenmek mi ? Eğlenme amacıyla konu açıyorsanız da insan yazarken bir durur, ben ne yapıyorum der.Merhabalar ben bu günlerde zenci erkler acaip ilgimi çekiyor özellikle onların altına yatmaktan yolda sokakta nerde bir zenci erkek görsem gözüm şeyine gidiyor onlar hangi sayfalarda takılır bilen varmı
Tıp cok ilerledi artık.28 yaşında, ameliyatlı trans kadın olduğunuzu, hamile kalmaktan korktuğunuzu, 2 aydır regl olmadığınızı ve hamileyseniz nasıl aldıracağınızı sormuşsunuz.
yarım saate vajinismus başlığı açmasını bekliyorum
2.57 - 3.10 bizim aytenTıp cok ilerledi artık.
Bilmem yatakta daha iyiler iki defa zenci erkek ile birlikte oldum bir ay cinsellik aramadım öyle doyurucu oluyor larkiniye özellikle zenci
Lan mal devrem ne geri zekalı burda hepmi geri zekalı mallar var senin gibi bir kadına devrem diyor salak devrem ne ayrıca ayten ismim şimdi defolup git beyinsizAyten bütün tuşlara basıyor.
Devrem zenci erkek konusu açıldı ama daha önce.
Biraz yaratıcı ol.
Sen onu nerden bılıyon beyinsiz sapıkkyarım saate vajinismus başlığı açmasını bekliyorum
Kendinle karıştırma evet ameliyat lı vajina sı olan regl olan trans kadınım. Ama demek ki sen çok cahilsin yazık gülüyorum cahilliğine
Ben sen değilim buraya eğlence amaçlı girecek ciddi konular için bilgi için burdayım kendinle karıştırma