Zenci erkek arkadaş arıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar ben bu günlerde zenci erkler acaip ilgimi çekiyor özellikle onların altına yatmaktan yolda sokakta nerde bir zenci erkek görsem gözüm şeyine gidiyor onlar hangi sayfalarda takılır bilen varmı
A ayten07 amacınız forumla ve forum üyeleriyle eğlenmek mi ? Eğlenme amacıyla konu açıyorsanız da insan yazarken bir durur, ben ne yapıyorum der.

28 yaşında, ameliyatlı trans kadın olduğunuzu, hamile kalmaktan korktuğunuzu, 2 aydır regl olmadığınızı ve hamileyseniz nasıl aldıracağınızı sormuşsunuz. 😒

A ayten07 amacınız forumla ve forum üyeleriyle eğlenmek mi ? Eğlenme amacıyla konu açıyorsanız da insan yazarken bir durur, ben ne yapıyorum der.

28 yaşında, ameliyatlı trans kadın olduğunuzu, hamile kalmaktan korktuğunuzu, 2 aydır regl olmadığınızı ve hamileyseniz nasıl aldıracağınızı sormuşsunuz. 😒
yarım saate vajinismus başlığı açmasını bekliyorum 😁

Ayten bütün tuşlara basıyor.
Devrem zenci erkek konusu açıldı ama daha önce.
Biraz yaratıcı ol.
Lan mal devrem ne geri zekalı burda hepmi geri zekalı mallar var senin gibi bir kadına devrem diyor salak devrem ne ayrıca ayten ismim şimdi defolup git beyinsiz

Kendinle karıştırma evet ameliyat lı vajina sı olan regl olan trans kadınım. Ama demek ki sen çok cahilsin yazık 🤣🤣gülüyorum cahilliğine

Ben sen değilim buraya eğlence amaçlı girecek ciddi konular için bilgi için burdayım kendinle karıştırma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X