E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MeDuSa
-
ay cok güldürdün beni ya , haha kaydirigubbakcemile3inanmıyorumm..laboratuarıma yeni bişi daha eklenecekkafamçokkarıştı turplu suyumu ben ısırganla duruluyodum şimdi ısırganla durulayıp ısırganımı da zencefille durulicam heraldee:roflol: kızlar deneyin sonuçlarınızı muuttlaka paylaşın.çok merak ettim işe yarasa hemen deniyce.teşekkürler paylaşım için.
çatlasın kıskananlar :jeyyar: :teytey:
ben anlamadım şimdi biz saçımızı durulamıycakmıyız yoksa 1 saat mi tutucaz yada 15 dk mıkafamçokkarıştı bide kaç günde bir yapıcaz biri bana anlatsın tam olarak nasıl yapılacağını?? birde nasıl zencefil almamız gerekiyo kök mü sadece?Şeniz
zencefili rendelecekmiyiz? yani turp suyu gibi.... :uhm:
tamam canim anladim :1hug: birsey daha sorucaktim zencefil suyu tek sac kökumu dökuyegiz, bir bardak su biraz az geldide kafamçokkarıştı
kızlar turplu suyla ilgili okadar çok yorum yapmışsınızki kesin yapcam bnde ama şimdi zencefili de aynı anda yapmak sanki çok ii olmaz gibi geldi bana CADIARZU,çünkü bitkisel bakımlarla ilgli bi kitapta böyle bitki kürlerinin aynı anda kullanılmaması gerektiği biri bitince diğerine başlamak gerektiği yazıodu ben önce turp yapcam os ırada burdan zencefi yorumlarnı takip edicem oyüzdendea.s
Bu zencefilin kilosu kaç yetale , ne kadarını ne kadarında kaynatıcaz accık bilgi ver bakem
Aktara gidion guzum ordan sana diyolaki 100gr 1,5 yetale
Sende şimdilik bana o kadarlık yeter ver bakim ordan yüz gram zencefil diosun sositososito
Sonra onu alıp eve getiriosun sonra büyük bir cezve yada normal boyda bi tencere ayarlıosun
saçına ne kadarlık yeter mesela bir su bardağı benim saçımın hepsini ıslatmama yetti o kadarlık yapıosun mesela ben bir su bardağına iki kök zencefil kattım çünkü aktardaki kız öle dedi yani büyüklüğüne göre değişir ama az bişi
bunları bi güzel kaynatıosun beş dakika da kaynıyo zaten altını kapatıosun demlensin biraz ama dimi
kendiliğinden ılık hale gelene kadar bekletiosun sonra turpla yapacaksan dediğim gibi turpu yıkayınca saçına dök öyle kurusun (Sen turp yapcak ha ona göre :mymeka:)
turp yapmadan deniceksen de saçını yıkadıktan sonra(jole mole varsa yıkıcan tabi)
kafanı lavaboya eğip döküosun suyu,yada saçında jole mole yoksa öle dök korkma gamyoncuiremsu
işte cnm hepsi bu kadar ne kadar basit dimi :roflol:
ops sen benlen dalgamı geçiyon bakim:mymeka:
sağol cok acıklayıcı yazmışsın , hatta o kadar acıklayıcı ki bi ima mı almam gerekiyor kuzum anlamadım :dilcikar:
herneyse emeğine sağlık bitanem aynen dediklerini yapıcam:dance:
Turpa gelince dedik ya vazgeçilmezim diye yalan mı sölicem:mymeka:
yaa bişey sorucamm.. bunu da turplu su gibi yapıp 2 saat bekletip yıkasak yani saçta sürekli kalmasa da aynı etkiyi yapar mı kiii ?
hımmm.. peki cnm ozaman yrn deneyeceğim.. yarın zaten turp günüm önce turbumu yapıp 2 saat beketicem sonra banyoda saçlarımı yıkadıktan sonra çıkmadan önce 1 bardak zencefil suyunu döküp çıkıcam öle de kurutucam.. kalsın bakalım 2 gün öyle.. inşallah iyi sonuç alırız da hepimiz bayram ederiz burda :::))
ben size daha etkin bişey söyleyim. yılan yağı-hint yağı-hindistancevizi yağı-badem yağı-papatya yağı-zeytin yağı-defne yağı. bunları banyodan 2 saat önce haftada iki kez uygulayın. saçınız hemen uzar ve dökülen saçların yenisi çıkar. garanti ederim çünkü ben denedim. hepinize kolay gelsin...
sonuçlarınızı merak ediyorum
arkadaşlar tüm mesajları okuyamadım soruldumu bilemiyorum ama zencefil karabiber gibi yakıcı bir baharat oyüzden saç diplerini yakmaz mı acaba :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?