• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Zemin ve Duvar Uyuşmazlığıma Aman Bir Çare

LaMome

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2013
6
0
6
Bursa
Arkadaşlar Merhaba,

Yakın zamanda odamı yeniden dizayn edeceğim ancak elimi kolumu bağlayan bir şey var ki o da artık demode hale gelen parkelerim. Kendileri tam olarak şu renktir;
$acik_ceviz_parke_401.webp

Yaaa :D Benim kafamda ise bir duvarımı mavi geri kalanını da gri boyamak var ama uymayacağına kanaat getirdiğimden beri içim içimi yiyor.Duvarımda istediğim renkler ise;

$s-metalikgri.webp
$marshall_boya_renkleri_4408_maviler_morlar_geceyarisi_023e46_base.webp
Bu ikisi

Sizce bunlar o kadar kötü durmaz mı ya da alternatif olarak hangi renkleri uygulayabilirim.Ben çok aydınlık bir oda istemiyorum,biraz retro ya da bohem tarzda bir oda yapabilirim bilmiyorum,neyse siz anladınız öptüm hepinizi :16:

Kendi kendime mi çözüm arasam acaba ben burda napsam. Kızlar hiçbirinizin mi fikri yok ya :14:

Kendi kendime mi çözüm arasam acaba ben burda napsam. Kızlar hiçbirinizin mi fikri yok ya :14:

İmkanın varsa parkeleri değiştir yada gri değil krem yada krık bir beyazla kullan diğer rengi olabilir o şekildede

Belki boyama gibi bir yontem olabilir canim. Parkeleri aldigin yere bir danis renk degisikligi yapip yapamayacagin konusunda.

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

İkisi odayı o den boğar ki yatak odasına girmek istemezsiniz bence... Ki, yatak odasında ki renk seçimleri insanı çok etkiliyor diyebilrim bu aslında evin her yerinde böyle...

Uzun duvarları orta ton diğer kısa ama açıkta kalan duvarı koyu bir ton boyayın ki hem oda geniş görünür hemde bohem bi hava katar..
Hatta bende bir duvarı duvar kağıdı yapmanız daha iyi olacaktır bohem havasını daha iyi yansıtır, o tona gidecek kabarık desenli bir perde yahut koyu olan bir kalın perde seçip tül perdeyi standart tutabilirsiniz.. Buda bıohem havasında eşlik edecektir.. Renk seçimleriniz ise, daha bariz bir petrol mavisi ya da yeşili ile açık gri kullabilirsiniz ille de bu tonlar istiyorsanız.. Umarım anlatabildlim...

Eklentiler

• $dark-teal1.webp
    $dark-teal1.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 257
yatağı koyduktan sonra duvardan duvara halılar var odanın ölçüsünde ondan döşe bence istediğin renkte alırsın başka çarende yok gibi sanki bi süre sonra gözün alışır alttakini unutursun:1:

Back
X