zemin için önerilerinizi bekliyorum birde tahmini fiyat

curiouss

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
5.846
3.394
kızlarr evimizin zemini için sizden öneri istiyorumm....

aslında parkeleri sildirmek istedik ama hiç tadilatla uğraşmayan biz babam bir adam ben cilalarım boşluklarımı doldururum deyince adama güvenip yaptırdı berbat ötesi yaptı ve doldurma falan hiç yapmamış yapış yapış tiftik tiftik olmuş hep yerler....düzelttirmek istesek kaça maal olur sizce............

kızzzlar parke laminant ne biliimm hiç zeminine birşey yaptırıp da iyi ki yaptırmışım laminant yaptır ne bilim parke başka birşey hiç yaptıran yok mu yha en dayanıklısı hangisi çizilme problemi olmayan:44::44::44::44:

Sistre olayı var canım o çok sıkıntılı sürekli toz çıkıyor. Biz laminat parke yaptırdık, bir ara lamine olabilir mi acaba diye düşündük ama mimarımız bizi yönlendirdi en sonunda su geçirmeyen parke uygulattık. Ben bir ara su döküp sağlamlığını deneyeceğim kocam görmeden:) nasıl olsa 2 yıl garantili yaptırdık, gelip düzeltirler :))))))))

ahşap parkeniz vardı ve sistre cila yaptırdınız ama düzgün olmadı
eğer doğru anladıysam aynı adama düzelttirin
he gene aynı olur derseniz başka bir firmayla anlaşacaksınız
metrekare fiyatı 12-13 lira olması lazım
arkadaşın dediği gibi laminatta yaptırabilirsiniz en ucuz 25 liradan başlıyorum sanırım
ama benim tavsiye sistre cila yaptırmak daha mantıklı ve sağlıklı
doğla olan her zaman daha iyidir

biriyle anlaştık
makina ile geldi yaptı güzel de oldu araları falanda doldurdu

çözümü bu şekilde bulduk teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…