yazınızı bulduğuma çok sevindim. tamamen tesadüfen gördüm, yazdıklarınız için çok teşekkür ederim.
cem bey bana 30. haftada bebek daha dönmemiş dediğinde moralim fena halde bozuldu çünkü doğuma kadar dönebilen bebek var ve malum cem bey çanakkalede sezeryanıyla meşhur bir doktor. inkar edemem adam işinde çok iyi, güler yüzlü, giden herkes de çok memnun, ben de öyleyim. söyledikleriniz gerçekten içimi rahatlattı.
bizim hikaye daha sonra oldukça karıştı, bebeğim 36. haftada boynuna kordon doladı
biz ilk hamileliğimde de kordonla muhatap olduk ve hiç kolay bir doğum olmadı bebeği kaybediyorduk. sezeryan olma kararı aldık ama cem bey 38+0 a doğum tarihi verince ben çok rahatsız oldum bu durumdan, ısrarlarımla 38+3 e çektirebildim ve sonrada korkudan sezeryandan vazgeçtim şu an kordona rağmen normal doğum bekliyorum. herkes normal doğumdan korkarken ben deli gibi sezeryandan korkuyorum.
pek çok insandan doktorlarının sıkı takiple 40. haftaya en yakın zamanı kolladığını duyuyorum cem beyin acelesi çok gerdi beni çünkü kordon bebeğin gelişimini etkilemiyor ve beklenmesinde bir sakınca da görünmüyor. sizin yazdıklarınızı okuyana kadar da acaba son anda kolayına gelip sezeryana almaya kalkar mı tereddütündeydim. şimdi daha rahatım.
eğer normal doğum yapmayı başarabilirsem bunu mutlaka buralara yazacağım ki cem beyin imajı biraz düzelsin
çünkü gerçekten bu konuda ünü pek parlak değil