zelişin çeyizi:)

hepsi ayrı ayrı güzel canım ya güle güle kullan en çok korkmaz tost makinene bayıldım süzgeç ve servis kaşıkların nerden?

hepsi ayrı ayrı güzel canım ya güle güle kullan en çok korkmaz tost makinene bayıldım süzgeç ve servis kaşıkların nerden?

Teşekkür ederim servis kaşıklarım emsan sadece makas gibi olan hisar salata servisi canım süzgeçlerimde genelde ikeadan dikdörtgen olan süzgeç cok kullanıslı annemede almıstık kullanıyoruz tavsiye ederim sapları uzuyor falan renkli olanlarıda kadıköyden almıstım

peştemal
hamam seti
paşabahçe 5 boy aldım spagetti için olanınıda buldum:)
mutfak havlusu
annem Şam da almış peçeteleride var masa örtüm
altınoluktan aldığım masa örtüm bu desenden nevresim takımıda almıştm
taş baskı masa örtülerim siyah beyazıda var
kelebekli havlularım
taç havlum
peştemal bornozum ve baş havlusu
iğne oyalı el havluları el havluları

ipek keseler

lavanta kesem
iğne oyası el havlusu
bambu el havluları
kurdele işi havlular
hediye gelen havlularım bunlar en sadeleri

banyo köpüğü
küçüklerinden 6 tane orta boydan 3 tane büyüklerinden 2 tane aldm
ayak havlusu
ayak havlularım bu desenden 2 farklı renk aldm benimkiler daha canlı renk ama
tuz değirmenim
elma çerezliklerim

Hepsi ne kadar güzel, güzel günlerde kullanırsın inşallah :)

hepside çok güzel maşallah özellikle Altınoluktan aldığın örtün bohçaçılar güzel seyler satıyor :)

teşekkür ederim kızlar inşallah o güzel günleri görmek nasip olur bi heves alıyorum ama bakalım neler olcak:)

Güzel günlerde kullan canım...

Ne kadar çok tekstilin var

Güzel günlerde kullan canım...

Ne kadar çok tekstilin var

teşekkür ederim tatlım daha çok var aslında hazır ürünler değil onlar delik işi nevresimler özel yapım pikeler yorganlar mutfak tekstili falan bi dolu şey var ama hali hazırda evlenmeyi düşündüğüm biri yok artık hevesim kaçtı birazda artık yeni şeyler almıyorm vakit buldukça önceden aldıklarımı paylaşıyorum

Hakkında hayırlısı olsun canım... Senin zaten bi ton şeyin varmış ne güzel önceden hazırlanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…