zelişin çeyizi:)

Güle güle kullan allah mutluluk versin öenmli olan bu

Herşeyin çok güzel allah mutlulukla kullanmayı nasip etsin canım Kahve fincanlarını çok beğendimmm [/B]

Son düzenleyen: Moderatör:
hepinize çok teşekkür ederim:))) dondurma kaselerim paşabahçenin sanatişi bölümünden canım

yakın zamanda mı aldın tatlım ?
uzun zamandır farklı dondurma kaseleri arıyorum. MIKASA MOOR ' da buldum ama çok pahalıydı. acaba paşabahçenin fiyatları nasıl ?

yakın zamanda mı aldın tatlım ?
uzun zamandır farklı dondurma kaseleri arıyorum. MIKASA MOOR ' da buldum ama çok pahalıydı. acaba paşabahçenin fiyatları nasıl ?

200tl civarındaydı canım 3ay oldu sanırım alalı uzun zamandır almak istiyordum bende hiç ucuzlamadı dayanamadım aldım mikasanın yemek takımlarından alcam inşallah cok güzel şeyler var orda

Herşeyin çok güzel de ben en çok çay takımına bayıldım maşallah

Herşeyin çok güzel de ben en çok çay takımına bayıldım maşallah
Tesekkur ederim tatlım çay takımım hediye olarak anneme gelmişti el koydum:)) pasta tabakları ve kek tabağı yoktu onlarıda ben aldım farklı olması benimde hoşuma gitti

200tl civarındaydı canım 3ay oldu sanırım alalı uzun zamandır almak istiyordum bende hiç ucuzlamadı dayanamadım aldım mikasanın yemek takımlarından alcam inşallah cok güzel şeyler var orda

Ayyyy tatlım Mikasa da ben bir yemek takımı beğendim ama öldüm takım için, 5.250 tl ydi almadım, veremedim yani o parayı gittim jumbo aldım kendime :) mikasa da 4 adet dondurma kasesi 150 tl idi pahalı yaaaa, ne bileyim :)

hepsi çok güzel,güzel günlerde kullan inşallah...

Ama ordakileri gördükten sonra başka takımları begenemiyorum bende aşık oldum farkındaysan yemek takımım yok:) ordan almak icin bekliyorum annemde begendi alcak insallah ama son ana bırakıcam kırılır falan bisey olur evde bos bos beklemesin

hepsi çok hoş güle güle kullanın inşallah özellikle kupalarına bardaklarına bayıldım :))

hepsi çok hoş güle güle kullanın inşallah özellikle kupalarına bardaklarına bayıldım :))

teşekkür ederim canım kedi hastası olduğumdan bol bol kedili kupa alıyorum daha da eklemediklerim var:)

canım aldıkların çok güzel güle güle kullan

Zelişim yine birbirinden güzel ciciler almışsın bayıldım hepsine

çok teşekkür ederim canım eklemem gereken daha bir sürü şey var ama resimlerini çekmem lazım vakit bulamıyorum birazda üşeniyorum doğrusu

çok teşekkür ederim canım eklemem gereken daha bir sürü şey var ama resimlerini çekmem lazım vakit bulamıyorum birazda üşeniyorum doğrusu

hiç bize çekmemişin zelişim bizim kızçeler alır almaz hemen fotoğrafını ekliyorlar buraya

daha çok zamanımız var Allahın izniyle, nasılsa alacakların da kolay kolay bitmez

hiç bize çekmemişin zelişim bizim kızçeler alır almaz hemen fotoğrafını ekliyorlar buraya

daha çok zamanımız var Allahın izniyle, nasılsa alacakların da kolay kolay bitmez

zamanında almıştım bir sürü şey tatlım bide ben yöresel değişik şeylerede meraklıyım yada el emeği şeylere onların resimleri nette bulunmuyor çoğunuda hurçlara kaldırdım bundan sonra aldıklarımı eklerim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…