canımuherşeyin çok güzelll :)))))) mutlulukla kullan aşkla kullan :))))))
Herşeyin çok güzel allah mutlulukla kullanmayı nasip etsin canımKahve fincanlarını çok beğendimmm [/B]
hepinize çok teşekkür ederim:))) dondurma kaselerim paşabahçenin sanatişi bölümünden canım
yakın zamanda mı aldın tatlım ?
uzun zamandır farklı dondurma kaseleri arıyorum. MIKASA MOOR ' da buldum ama çok pahalıydı. acaba paşabahçenin fiyatları nasıl ?
Tesekkur ederim tatlım çay takımım hediye olarak anneme gelmişti el koydum:)) pasta tabakları ve kek tabağı yoktu onlarıda ben aldım farklı olması benimde hoşuma gittiHerşeyin çok güzel de ben en çok çay takımına bayıldım maşallah
200tl civarındaydı canım 3ay oldu sanırım alalı uzun zamandır almak istiyordum bende hiç ucuzlamadı dayanamadım aldım mikasanın yemek takımlarından alcam inşallah cok güzel şeyler var orda
Ama ordakileri gördükten sonra başka takımları begenemiyorum bende aşık oldum farkındaysan yemek takımım yok:) ordan almak icin bekliyorum annemde begendi alcak insallah ama son ana bırakıcam kırılır falan bisey olur evde bos bos beklemesinAyyyy tatlım Mikasa da ben bir yemek takımı beğendim ama öldüm takım için, 5.250 tl ydi almadım, veremedim yani o parayı gittim jumbo aldım kendime :) mikasa da 4 adet dondurma kasesi 150 tl idipahalı yaaaa, ne bileyim :)
İnşallah inşallah cok mutlu oluyorum böyle yorumlar aldıkça:)hepsi çok güzel,güzel günlerde kullan inşallah...
hepsi çok hoş güle güle kullanın inşallah özellikle kupalarına bardaklarına bayıldım :))
canım aldıkların çok güzel güle güle kullan
Eki Görüntüle 904227 Eki Görüntüle 904246 Eki Görüntüle 904245 Eki Görüntüle 904244 Eki Görüntüle 904243 Eki Görüntüle 904242 Eki Görüntüle 904241 Eki Görüntüle 904240 Eki Görüntüle 904239 Eki Görüntüle 904238 Eki Görüntüle 904237 Eki Görüntüle 904236 Eki Görüntüle 904235 Eki Görüntüle 904234 Eki Görüntüle 904230 Eki Görüntüle 904229 Eki Görüntüle 904247
Zelişim yine birbirinden güzel ciciler almışsın bayıldım hepsine
çok teşekkür ederim canım eklemem gereken daha bir sürü şey var ama resimlerini çekmem lazım vakit bulamıyorum birazda üşeniyorum doğrusu
hiç bize çekmemişin zelişim bizim kızçeler alır almaz hemen fotoğrafını ekliyorlar buraya
daha çok zamanımız var Allahın izniyle, nasılsa alacakların da kolay kolay bitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?