• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zekeriya Tosun'a Göğüs Büyütme Ameliyatı Olanlar (KONYA)

nil88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2011
5
0
36
Konya
kızlar ben göğüslerimi büyütmek istiyorum ve yaklaşık 1 yıldır araştiriyorum yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim fakat doktorlar hakkında yorumları duymadan bıçak altina yatmaya korkmaya başladım sanırım. :17:

Konya da bir iki doktor için yazılmış yorumları okudum önümüzdeki hafta operasyon olmayı planliyorum fakat ZEKERIYA TOSUN hakkında çok iyi şeyler duymama rağmen gogüs büyütme konusunda yazan hiç görmedim.

Fikri veya tecrübesi olan varsa lütfen aktarsın gerçekten çok ihtiyacim var...

kızlar ben göğüslerimi büyütmek istiyorum ve yaklaşık 1 yıldır araştiriyorum yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim fakat doktorlar hakkında yorumları duymadan bıçak altina yatmaya korkmaya başladım sanırım. :KK17:

Konya da bir iki doktor için yazılmış yorumları okudum önümüzdeki hafta operasyon olmayı planliyorum fakat ZEKERIYA TOSUN hakkında çok iyi şeyler duymama rağmen gogüs büyütme konusunda yazan hiç görmedim.

Fikri veya tecrübesi olan varsa lütfen aktarsın gerçekten çok ihtiyacim var...
Ben hem toparlansın hem büyüsün istemiştim, protez toparlar başka bir işleme gerek yok dedi Zekeriya bey, ama komik bi görüntü çıktı ortaya.. Sonrasında tekrar toparlama ameliyat-ı. Olmak zorunda kaldım, iki ameliyat eziyeti ve iki masraf oldu bana..

Back