• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi

muhemir

Hayat Bildiğin Hayattır işte!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2013
329
57
73
Son düzenleme:
Ah keske simdi ankara da olsamda zekai tahir e gidebilsem:(ilk hamileligimde oraya gittim hep hatta orda dogum yaptim prenses gibi dogum yaptim valla ozel odalari var cok ilgileniyorlar suan bursada yim gittigim hastane oranin yanindan bile gecmiyor:(ben orda necati hancerliogullarina gidiyordum harikaydi zaten gebelik bolumundeydi.belma donertas bebegimi kurtaran o oldu oradami hala bilmiyorum.ikiside cok degerli dr dur benim icin.ama hastane de cok iyi ben cok memnun kaldim kesinlikle oraya gitmeli kardesiniz insallah oda memnun kalir benim gibi.

Kızlar iyi akşamlar,Ankarada Kardeşim yeni Hamile ve Ankaraya çok yabancı,bildiğiniz bir doktor varmı varsa yardım edermisniz,Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi tavsiye etmişler orda bildiğiniz bir doktor varmı,Ankaralı hamişleri ve hanımların yardımlarınızı bekliyoruz

kardeşimin eşide bu hastane de doğum yaptı 6 ay önce
ama hamileliği boyunca özel hastaneye gitti son anda doğum için bu hastaneyi tercih ettiler
herhangi bir doktor tavsiyesi almadılar, sanırım yok
doğumunu da normal yaptı, söylenenleri yaparsan kolay olur demişler, hakkaten de çok kolay bir doğum yaptığını söylüyordu.
bağıranlarla falan pek ilgilenmiyorlarmış, yada kızıyorlarmış.
tabi özeldeki gibi ilgi beklememek lazım

Zekai Tahir Burak hastanesinde prof. yada doçent doktorlara gidebiliyormuyuz? Ben kadın doğum konusunda perinatoloji uzman olan doktora gitmek istiyorum.:49:

Diğer hastalık ve kontrollerini bilmem fakat; Allah hiç kimseyi doğum sırasında oraya düşürmesin sadece bunu diyebilirim..Resmen bir tutsak gibi içerde ölseniz kimsenin haberi olmaz.. Hele o pisliği bir yatakta 2 kişi yatıyor çarşaflara bulaşan akıntıların üzerine başka bir hasta yatırılıyor..Akılıma geldikçe travma geçiriorum..Nst yi bile kendimiz çekmiştik şaka gibi.. Hastanede daha önce intihar ve kaçma girişimi olduğu için kolidorda gezmeye çıktığınızda bile güvenlikler gardiyan gibi peşinizde..Daha fazla bahsetmek sinirlenmek istemiyorum baska şansınız varsa ASLA doğum için düşünmeyin..

Back