zeka testi kotu çıktı

HIM tamam canım çarşamba tip fakültesine gidecem inş bu sen dediğin Korsun alınan kan olabilir mi

içini ferah tut o testlere güvenme ayrıca risk varsa 1 de aynı 100000 de aynı.benim riskim 1/40 çıkmıştı üstelik benim kan değerim de yüksekti ense kalınlığı da 3mm di.Allahıma bin şükür içimiz rahat senin bebeciğin de iyidir Allahın izniyle..Yine de Allah şifa versin hepimize ve yavrularımıza..

Ama zor süreç benimkinn ense kalınlığı 1 9 çıkmıştı ya anmiyonu yaptirmasam diyorum sen yaptirdinmi

ense kalınlığı normal seninkinin.amniyosentezde %1 düşük riski var işte ben o riski almadım amniyosentez yaptırmadım ama o dediğim kandan bakılan testten yaptırdım kanım almanyaya gitti incelendi sonuç down sendromu yok olarak çıktı..

Aslında bos yere insani strese sokuyolar ben iki blog yazısı okudum drlar hic risk yok sağlıklı demişler dawnli doğmuş allah bilir biz kendimizi uzuyoruz sadece

Genelde ole cikiyomus canım iyi cikiyomus

aynen öyle..diyorum ya risk 1 de aynı risk 10000 de aynı.Dr lar sonradan hastayla problem yaşamayalım dava filan açmasınlar diye en kötüyü söylüyorlar bazısı da para için yapıyor tabiki...eğer durumun müsaitse kan testi yaptır çnkü amniyo riskli ama kan testinde hiçbir risk yok Allah şifa versin tekrardan...

Maalesef canım onu yaptiramam onu anmiyonada sıcak bakmiyom inş bebiaim iyi olur utrasyonda el sallar anne ben iyiyim diye :))

Arkadaşlar Yazılarınızı okudum.Kesinlikle haklısınız bende yarın amniyosentez ile kan alınacak bebekten.Hamileliğimi özelde devam ediyordum detaylı ultrasondaki sonuçlardan sonra araştırma hastanelerindeki profesorlere gittim.Bebeğimin sol böbreği yok Kalbindede delik var ,bir süre sonra sol böbreği vucudun farklı yerinde tespit ettiler pelvik böbrek dedikleri durum.Şimdi dolayısıyla kararsız kaldık vucudun 2 organındada prpblem olması down riskini arttırdığı için kalan 3.5 ayımı hergün stresle geçirmektense sonucu bilip öyle yaşamaya karar verdim.
en azından genetik test temiz çıkarsa sadece tek böbreği ve kalbindeki deliğin 1 sene icinde kapanabilme ihtimalini,kapanmasa bile operasyonla kapanma istimalini düşüneceğim.Ben veririm yawruma böbreğimi napım

komşumuzun gelinine de çocuk zeka özürlü olabilir demiş doktor. kadın aldırmayı düşünüyordu. ama aldırmadı çocuğu da çok sağlıklı bi şekilde doğdu. bu da bir imtihan bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…