• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Zeka kartları ve kitap arıyorum

9 aylık kızım için sert Kapaklı sert sayfalı kitap ve zeka kartları arıyorum arkadaşlar elinizde var mı acaba
Bende zeka kartlari var 2 yasindayken oglum icin almistim 15×15 cm lik yasin meyvelar arabalar esyalar resimleri ve isimleri var

Resim ve fiyat bilgisi verebilir misiniz acaba
Kaldirmistim internette fiyatlara baktim biz 65 tl ye almistik tam set daha portatifleri n11de felan ucuza var 20 tlye gibi.... 9aylik icin onlar daha iyi gibi yinede istersen atarim resmini nasil arzu edersen

Teşekkür ederim o zaman bi n11'e bakayım oraya bakmamıştım ama Pahalı geliyor kitapçılarda bakıyorum biraz daha uyguna alabilmeyi Ümit ettiğim için buraya yazmıştım

Teşekkür ederim o zaman bi n11'e bakayım oraya bakmamıştım ama Pahalı geliyor kitapçılarda bakıyorum biraz daha uyguna alabilmeyi Ümit ettiğim için buraya yazmıştım
Bendeki ya_pa nin tam seti biraz agir kargosu cok tutar elden teslim edebilirim o bakimdan ayni fiyata gelir birde yaşa gore her sene yenilemek gerekiyor baslangicta inceleri yeter size

Doğru söylüyorsunuz kargo işin içine girince benzer fiyatlar çıkıyor ortaya bi tane almıştık Bim'e gelmişti Fisherprice'in ama çok da yeterli gelmedi o Yüzden yeni arıyorum ben dışarıdan bakayım

Aslında güzel bi ürüne benziyor almışken içerik olarak dolu dolu olmasında fayda var. teşekkür ederim Paylaşım ve ilginiz için

9 aylık kızım için sert Kapaklı sert sayfalı kitap ve zeka kartları arıyorum arkadaşlar elinizde var mı acaba
kitaplar bunlar ilgilenirseniz
IMG-20151108-WA0017.jpeg
IMG-20151108-WA0021.jpeg
IMG-20151108-WA0019.jpeg

İlk kitap neşeli dino kapak ve sayfaları serttir.diğer iki kitapta pamuk prenses ve Kül kedisi kapakları sert ve sayfaları parlak kaliteli kağıttır.hepsini 10 tlye vericem.biri ayırttı ve haftalardır almadı nasipse siZe kısmet olur.zaten kitap kargoda çok ıygun yüzde elli indirimli tutuyor:)

İlk kitap neşeli dino kapak ve sayfaları serttir.diğer iki kitapta pamuk prenses ve Kül kedisi kapakları sert ve sayfaları parlak kaliteli kağıttır.hepsini 10 tlye vericem.biri ayırttı ve haftalardır almadı nasipse siZe kısmet olur.zaten kitap kargoda çok ıygun yüzde elli indirimli tutuyor:)
Kargo aslında tam tersi daha Pahalı tutar diye düşündüm ağır gelir ama benim aradığım bi önceki arkadaşın paylaştığı Tarzı ürünler teşekkür ederim

Back