Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende zeka kartlari var 2 yasindayken oglum icin almistim 15×15 cm lik yasin meyvelar arabalar esyalar resimleri ve isimleri var9 aylık kızım için sert Kapaklı sert sayfalı kitap ve zeka kartları arıyorum arkadaşlar elinizde var mı acaba
Kaldirmistim internette fiyatlara baktim biz 65 tl ye almistik tam set daha portatifleri n11de felan ucuza var 20 tlye gibi.... 9aylik icin onlar daha iyi gibi yinede istersen atarim resmini nasil arzu edersenResim ve fiyat bilgisi verebilir misiniz acaba
Bendeki ya_pa nin tam seti biraz agir kargosu cok tutar elden teslim edebilirim o bakimdan ayni fiyata gelir birde yaşa gore her sene yenilemek gerekiyor baslangicta inceleri yeter sizeTeşekkür ederim o zaman bi n11'e bakayım oraya bakmamıştım ama Pahalı geliyor kitapçılarda bakıyorum biraz daha uyguna alabilmeyi Ümit ettiğim için buraya yazmıştım
Doğru söylüyorsunuz kargo işin içine girince benzer fiyatlar çıkıyor ortaya bi tane almıştık Bim'e gelmişti Fisherprice'in ama çok da yeterli gelmedi o Yüzden yeni arıyorum ben dışarıdan bakayım
Ist b.sehirdeyim yinede isteeseniz..rica ederim iyi gunler
kitaplar bunlar ilgilenirseniz9 aylık kızım için sert Kapaklı sert sayfalı kitap ve zeka kartları arıyorum arkadaşlar elinizde var mı acaba
Fiyat bilgisi verebilir misiniz acaba
Kargo aslında tam tersi daha Pahalı tutar diye düşündüm ağır gelir ama benim aradığım bi önceki arkadaşın paylaştığı Tarzı ürünler teşekkür ederimİlk kitap neşeli dino kapak ve sayfaları serttir.diğer iki kitapta pamuk prenses ve Kül kedisi kapakları sert ve sayfaları parlak kaliteli kağıttır.hepsini 10 tlye vericem.biri ayırttı ve haftalardır almadı nasipse siZe kısmet olur.zaten kitap kargoda çok ıygun yüzde elli indirimli tutuyor:)
Tane 7.5 tlFiyat bilgisi verebilir misiniz acaba