• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zehirli guatr ve hamilelik :-(

kyung

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2014
352
208
53
Mrb dostlar...
Çok şükür benim sağlığım yerinde bir problemim yok fakat...
Çoook sevdiğim bir ablam var
zehirli guatr yüzünden çok ilaclar kullandı ve ameliyat olamıyor
en çok istediği bir evlat sahibi olmak....
Bu sabah bana kavun getirmiş hediye olarak..teşekkür ettim ve bende sana hediye vercem ne olsun dedim?
Hocam sen kuran okuyan
insansin bana dua ediver bi cocugum olsun deyince içim cız etti
ben onun için duadan fazlasını yapmak istiyorum
aranızda zehirli guatr olup hamile kalan evladi olan varsa ya da tanıdığınız varsa kullandığı bitkisel ilaç var mıdır?

Bu hastaliga rağmen hamile kalmak için denediginiz yöntem bitkisel karışım ya da gittiğiniz doktor var mi arkadaşlar? Çoook üzüldüm çoook

Merhaba cnm öncelikle çok geçmiş olsun bendede zehirli guatr var ama ben ameliyat oldum ve atom tedavisi oldum şu an bebek sahibi olmak istiyorum dr eşliğinde olduğu surece gebe kalmanın bir sakıncası yok diye biliyorum ama mutlaka kadın doğum ve endokrin eşliğinde , ilaçlar ayarlanarak gebe kalınabilir cnm

Hastaneye gidip geldiğini biliyorum ama sadece ilaç kullanıyordu ameliyat olursan masada kalirsin demişti geçen yıl doktor..
Şu halde belki zor olur kendiliğinden bebek olması ama Rabbim indinde hicbirsey zor değildir...

Merhaba cnm öncelikle çok geçmiş olsun bendede zehirli guatr var ama ben ameliyat oldum ve atom tedavisi oldum şu an bebek sahibi olmak istiyorum dr eşliğinde olduğu surece gebe kalmanın bir sakıncası yok diye biliyorum ama mutlaka kadın doğum ve endokrin eşliğinde , ilaçlar ayarlanarak gebe kalınabilir cnm
Çoook teşekkür ederim canım Allah senin de kucağını doldursun tez vakitte

Bende aynı hastalığa yakalandım ama çok şükür ameliyata gerek kalmadan benim hormon değerlerim ilaca cevap verdi.. Benim gittiğim doktor prof. ve bana ilaçla biz bunu denğeleye biliriz fakat bu demek olmuyor ki sen gebe kalınca tekrarlamıyacak yada gebeliğe bir engel.. sadece bir an önce hormon değerlerini ilaçla dengeleyip ( anladıgım kadarıyla ileri derecede çünkü ameliyat da olamıyor demişsiniz çünkü ileri derecede narkoz büyük risk) ameliyat olup gebe kalabilir..Benim kuzenimde dahiliye doktoru o aman hipertiroid le hipotiroid di gebelik uluşmasında en fazla %20 etkiler demişti.. ALLAH acil şifalar versin..

Back