- 15 Ocak 2017
- 181
- 291
- 103
- Konu Sahibi pofudukterlik
Merhaba ben öğrenciyim. Az önce tuvalet temizliği yaptım ve ayrı ayrı olmak üzere çamaşır suyu ve kireç çözücü kullandım. Asla birinine değmedi. Sonradan dişlerimi fırçaladım naneli diş fırçasıyla. Ve son anda maalesef elim kaydı bir fıs çamaşır suyunu kireç çözücüye sıkmış oldum. Hemen sifona bastım. 1 sn tepkime olmuştur. Yani yine birbirine karışmadı diyebiliriz. Ne duman oldu ne bir şey hissettim. Çıktım her şey normaldi. Sonra boğazımda serinlik hissettim korktum, biraz ehvamlıyım. Naneli macunun serinliğidir diyordum ki şimdi hafif bir yanma gibi korkuyorum. Açıkçası ne gözlerim yandı ne nefes alışverişimde bir şey var ne de bir koku duydum. Sadece boğazımda var yok arası bir yumru hissi ve sanki hafif yanma var. Bunu yazaken fark ettim nefes verirken daha çok sesimi duyar gibiyim. Hastaneye gitmek istiyorum ama anneme anlattım zehirlensen anlarsın dedi ama sanki kötüye gidiyorum çok korkuyorum. Yurt odamdaki kıza sordum bir koku yok telaş etme deyip uyudu ama ben hala hastaneye gitsem mi diyorum. Telaştan mı başka şeyden mi emin bile olmadan ellerim hafif titriyor.