• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zebra perde

berra_eymen

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
26
2
6
İstanbul
Arkadaşlar evime zebra perde yaptırmayı düşünüyorum kullananlar varmı kullanışlımı ve temizligi nasıl oluyor tercih etmelimiyim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler:):):)

Bütün eve mi yaptıracaksınız?

Oturacağınız odaya tavsiye etmem, açık renk bile olsa karanlık yapıyor.

zebra perdelerin temizliği de zor oluyor. alerjiniz falan varsa perdeyi devamlı yıkamak ister ve sizin için sıkıntı yaratır.

ayrıca bence evde ki zebra perdeler devlet dairesi izlenimi yaratıyor :50:

bunlar benim fikirlerim. tercih senin :34:

zebra perdelerin temizliği de zor oluyor. alerjiniz falan varsa perdeyi devamlı yıkamak ister ve sizin için sıkıntı yaratır.

ayrıca bence evde ki zebra perdeler devlet dairesi izlenimi yaratıyor :50:

bunlar benim fikirlerim. tercih senin :34:

PEKİ YIKAMASI NASIL BUNLARIN CNM BENİMDE HOŞUMA GİDİYOR ZEBRA
:d

Benim mutfagimda var ve cok pismanm eger boyun uzunsa cikarmasi
etmesi sorun olmaz cikarsan bile indirme kaldirma yikamadi zor
1,5senelkk evliyim hic sevemdim karanlik gosterio mutfagimi
acik koyu renk fark etmio
1kez yikadim cok balik kokmustu ama yikayana kadar cikarana
kadar canm cikti hic tavsiye etmiorum bence moda diye alma derim
her moda guzel olsada tenizligi zor oluyor...
Ben olsam gene tul yaptirirdim yads briz perde gerci camim kucuk
ama en azindan makineme atar yikardim
diger odalarim tul ve stor storu daha hic silmedim ama tul ve makineye
atilanlar gibisi yok :-)
pardon oturma odamin camini silrrken storu bi defa silmistm
stor yaptirmicaktim ama yeni gelinsin dediler yaptrdm
en ama stor daha ii zebradan

zebralar güzel oluyor canım bende salonumu tül perde yaptrcam diğer tüm odaları zebra yaptırcam...

temizliğini yapmak zor o yüzden kuru temizlemeye vermek zorsındasın...

PEKİ YIKAMASI NASIL BUNLARIN CNM BENİMDE HOŞUMA GİDİYOR ZEBRA
:d

sen yıkamaya kalkma sakın. cinnet geçirip perdeyi penceren aşağı atabilirsin :37: verirsin perdenin ölçülerine göre 30 40 tl yaptıracağın perdeci gelir söker temizler getirir :32::32::32:

Benim mutfağımda var zebra perde. Krem rengi ama gerçekten de mutfağım loş oluyor. Balkonumun kapalı camlı olması da etken tabi ama tül olsaydı daha aydınlık olurdu.
Ben duruşunu seviyorum aslında ama temizliği uğraş istiyor. Duşa kabini temizleyip orada yumuşak fırçayla yıkıyorum :32:

Yaa bide benim sorunum bodrum katta oturuyorum evim yarı bodrum olucak o yuzden zebra daha şık olur die düşünüyorum mermere kdr getiricam zebrayı ama yorumlarda böle olunca kafam karışmadı değil siz bodrumda otursaydınız nasıl bir perde tercih ederdiniz

iş yerinde zebra perdeler var. sonuna kadar açık duruyor. aralı hali bile karanlık... ne tam güneşi engelliyor, ne tül gibi kullanılabiliyor sevmiyorum ben... hele sürekli kullanacağınız odaya kesinlikle yaptırmayın....

Oturma odamda, mutfakta ve kızımın odasında zebra perde kullanıyorum.

Ben memnunum.

Yıkamasına gelincede şu hazır satılan lifler var ya onlarla duşakabinde yıkayıp asıyorum.

Back
X