Mutfağımda çok da iyi olmayan bir tülüm vardı ancak sürekli musluğun üzerinde olduğundan bir şeyler sıçrayabiliyor. Beyaz zebra perde yaptırmak istiyorum ama kullanımı nasıl yıkanabiliyor mu? Gündüz aydınlık olsun, akşam yemek yerken içeriyi göstermesin istiyorum çünkü karşımızdaki bina çok uzak değil. Kullananlar fikir verebilir mi, önerir misiniz?
vertikal jalüz yaptır o zaman canıkom..ben 1senedr Almanyadaym ..zebra perdeyi annem değiştirmş..tülsüzdü bizde ve uzaktn kumandalıydı ...açıp kapama keyiflydi:)))vertikal jalüz denilen bi şey var mı türkcede de?ondan yaptr ..uzunluğuna falan da sen karar veriyosunmş..ayrıca tül kullanmadan da zebra perde yaptıra blrsn..bizde öyleydi..ben jalüzü temzlerken çok vaktm gidiyodu ama annem söylüyo bu daha kolay ve çabuk temzleniyo..kağıttan bi şey ..lavobanın yerini değiştirmen gerek onu kullanrsan..annemin söyledğne göre farklı renglerde seçmek oluyomş..ama bence öyle bi şey ıslanmaya gelmezBenim perdem pek güzel değil ve tam mutfak lavabosunun üstünde cam. Kullanışlı ve şık bir şey önerebilir misiniz peki?
en kullanışlı perde ZEBRA perdedir bilginize ve süper durur sizin mutfaktaJaluzi pek sevmiyorum kullanışlı olmuyor
benım ablam kullanıyor canım oturma odalarında cok memnun mutfagına da yaptrmak ıstıyor.ben de baya bır ınceledım kendı mutfagımıza istiyorum.sık sık temızlık ıstemıyor çeşme altında veya sprey tarzı su sıkarak yıkanabılırmıs ablam hıc yıkamadı.mutfakta kullanımı nasıl bılmem ama ben begendım ben de yaptıracagım.annem begenırse diğer odalara da ıstıyorum.ablam çok masraf yaptı ama pazarlarda da var cok daha ucuz istersen o şekilde dene çok masraf yapmadan ben öyle yapacagım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?