Zebra Perde Kullanımı

samanthaa

Guru
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2012
605
95
298
İstanbul
Mutfağımda çok da iyi olmayan bir tülüm vardı ancak sürekli musluğun üzerinde olduğundan bir şeyler sıçrayabiliyor. Beyaz zebra perde yaptırmak istiyorum ama kullanımı nasıl yıkanabiliyor mu? Gündüz aydınlık olsun, akşam yemek yerken içeriyi göstermesin istiyorum çünkü karşımızdaki bina çok uzak değil. Kullananlar fikir verebilir mi, önerir misiniz?

benım ablam kullanıyor canım oturma odalarında cok memnun mutfagına da yaptrmak ıstıyor.ben de baya bır ınceledım kendı mutfagımıza istiyorum.sık sık temızlık ıstemıyor çeşme altında veya sprey tarzı su sıkarak yıkanabılırmıs ablam hıc yıkamadı.mutfakta kullanımı nasıl bılmem ama ben begendım ben de yaptıracagım.annem begenırse diğer odalara da ıstıyorum.ablam çok masraf yaptı ama pazarlarda da var cok daha ucuz istersen o şekilde dene çok masraf yapmadan ben öyle yapacagım.:34:

valla benimde arkadasımın annesı almıstı.bızde mutfagı kırdırıcaz laf arasında zebra perde bakıyoruz bızde dedım.sakın sakın almayın ben hıc memnun kalmadım tek seferlik bişeye o kadar para verilmez dedi bende neden tek seferlik dedim dediki kirlendiğinde ne makinaya atılıyo nede temizlenıyo dedı.ıslak bezle sil deterjan kullanma dedıler boylede hıc temız olmadı.bende normal perde aldım.atmaya da kıyamıyorum o kadar para verdim çatıda duruyo oyle demıştı.bizde annemle cok ıstıyoduk cokda begenıyoduk ama temizlik acısından kotu oldugu ıcın bızdee vazgectık.tabi siz bilirsiniz

Aaa ne alaka bır kullanımlıkmıs bende kullanıyorum henuz temızletmedım ama özellıkle zebra perde temızleyen yıkamacılar var,cagırıyorsun alıp temızleyıp takıyorlar,ugrasmaya bıle gerek yok,kı dıger perdeler gıbı cabuk kırlenmıyorlar zaten.hassasıyet ıstıyor bıraz,bukmemek lazım,enıyısı zarar vermeden yıkamacıya vermek...ayrıca ben cok memnunum,hem guneslık hem perde gorevını goruyor.

Mutfağımda çok da iyi olmayan bir tülüm vardı ancak sürekli musluğun üzerinde olduğundan bir şeyler sıçrayabiliyor. Beyaz zebra perde yaptırmak istiyorum ama kullanımı nasıl yıkanabiliyor mu? Gündüz aydınlık olsun, akşam yemek yerken içeriyi göstermesin istiyorum çünkü karşımızdaki bina çok uzak değil. Kullananlar fikir verebilir mi, önerir misiniz?

çok güzel bi fikir ..kullanması çok pratik ve temizlenmesi kolay..evde olsaydm sana resimlrni yollardm muhakkak..bizm evde de var hem mutfakda ,hem de giriwde..ben kendim temzlıyodum çok eğlenceli oluyo müzik eşliğinde temizlemesi...annemler de masraf etmşlerdi ama deydi valla super şiddetle tavsiye ederm:))super modelleri var mutfak için çeşit-çeşit alırken de sorarsn temizlenmesyle ilgili..şimdiden güle-güle kullan :16:

Yakin arkadasimin var mutfakta kirlenince cikarip banyoda su tutup lifle yikiyomus sonra durulayip kurutup asiyormus gayette güzel oluyoo ..

Benim perdem pek güzel değil ve tam mutfak lavabosunun üstünde cam. Kullanışlı ve şık bir şey önerebilir misiniz peki?
vertikal jalüz yaptır o zaman canıkom..ben 1senedr Almanyadaym ..zebra perdeyi annem değiştirmş..tülsüzdü bizde ve uzaktn kumandalıydı ...açıp kapama keyiflydi:)))vertikal jalüz denilen bi şey var mı türkcede de?ondan yaptr ..uzunluğuna falan da sen karar veriyosunmş..ayrıca tül kullanmadan da zebra perde yaptıra blrsn..bizde öyleydi..ben jalüzü temzlerken çok vaktm gidiyodu ama annem söylüyo bu daha kolay ve çabuk temzleniyo..kağıttan bi şey ..lavobanın yerini değiştirmen gerek onu kullanrsan..annemin söyledğne göre farklı renglerde seçmek oluyomş..ama bence öyle bi şey ıslanmaya gelmez

Benim de mutfağımda var. Temizlemesi kolay, bi kere leke tutmuyor. Ben ayda bir falan nemli bezle siliyorum hiç çıkarmadan. Arada buharlı temizleyici ile temizliyorum. Bi arkadaşım da duşta yıkıyor.

Benimkinin renginden mi bilmiyorum ama bana karanlık geliyor. Açık gri benimki. Ama gündüz aralıkları açsam da rahat edemiyorum yine kalkıp tamamen açıyorum. Gece rahat ama içeriyi kesinlikle göstermiyor aralıkları kapatınca.

canım her odamda zebra perde kullanıyorum. mutfak hariç. çift kapılı mutfağğm gerek duymadım sık açılıp kapanıyor diye. senin ki gibi olsaydı oraya da kesinlikle yaptırırdım. 1 seneyi gecerek kullanıyorum çok kullanışlı. 1 senede 1 kere sildim. pırıl pırıl hepside beyaz benim zebra perdelerim. ben temizliğini arap sabunu ile siliyorum aldığım yer bana öyle söylemişti çok temiz oluyor ya. zaten ondan bu yana her yeri arap sabunu ile siliyorum. çamaşır makinasına bile koyuyorum bembeyaz oluyor çamaşırlarım. neyse ben çok memnunum . internette storperdeciniz var ordan alabilirsin çok uygun olanları var güvenilir. ben ordan aldım. :72:

benım ablam kullanıyor canım oturma odalarında cok memnun mutfagına da yaptrmak ıstıyor.ben de baya bır ınceledım kendı mutfagımıza istiyorum.sık sık temızlık ıstemıyor çeşme altında veya sprey tarzı su sıkarak yıkanabılırmıs ablam hıc yıkamadı.mutfakta kullanımı nasıl bılmem ama ben begendım ben de yaptıracagım.annem begenırse diğer odalara da ıstıyorum.ablam çok masraf yaptı ama pazarlarda da var cok daha ucuz istersen o şekilde dene çok masraf yapmadan ben öyle yapacagım.:34:

ben de öyle çok pahalı olmayanından almak istiyorum mutfaga.görüntü güzel kullanımı kolay.

Bende kullanıyorum mutfağımda.
Leke tutmayan kumaştan, beyaz renk :).
Şuana kadar renginde herhangi bir değişme, kirlenme olmadı 5 ay oldu.
Aldığım yer demişti kolay kolay kirlenmez diye.
Yılda bir defa söküp su ve deterjanla yıkayabilirsiniz dediler.
Ben şuan da çok memnunum.
Mutfak için ideal ve çok pratik.

ben 3 sene kadar önce servis pencerme yaptırmıstım cok memnunum hic bir problem yok siliyodum sürekli ama bu yaz söküp yıkadım tertemiz oldu evde müsait bi yerin varsa yıkayabilecegin bence sorun olmaz ama silmek yeterli olmuyo bir süre sonra yemek kokuları siniyo üzerine leke falan olmuyo piste görünmüyo ama kokuyodu bende ocak uzakta olmasına ragmen yinede kokular sinmisti onun dısında cok kullanıslı tavsiye ediyorum ..:)

benimde mutfağım da var , çok güzel duruyor.5 ay oldu kirlenmedi tavsiye ederim kesinlikle çok güzel...kırık beyaz almıştım memnunum :9:

Zebra tülleri ben nedense hiç sevemedim :S bi kere gündüzde olsa içerisini karanlık yapar diye tahmin ediyorum sonuçta gece de aynı kısım perde görevini görüyo

Back
X