• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zebra perde kullanan varmı?

benim oturma odamda var eet ama ben taşınacağım için o perdeyi söktüm çarşı çarşı dolaşıp o perdenin aynısından bulmaya çalıştım ama yok yok hiç bi yerde bulamadım mecburen taçtan başka tülden perde yaptırıcam mekanizmasını kullancam gene o yzden o perdemi takmadım mekanizmasını bugün verdim perdeciye ona göre dikcekler. bu arada anacığımla perdeciye gittik bugün mutfak için hangi perdeyi beğensin :D tabikide zebra perde... tutturdu bundan olsun diye bu arada arkadaşın ilk sayfama eklediği zebra perdeden biraz daha farklı bişey beğendiği dediğin gibi büro görünümlü deil... mutfak dolapları kahve beyaz olduğu için öle beğendi anacımda. eşimde zaten beğeniyodu. gidip perdecide görünce bende beğendim. yarın ölçüler alıncak 15 güne kadar perdelerim hazır olur o zaman eklerim fotolarını. off çenem düştü kusura bakma :D

benim oturma odamda var eet ama ben taşınacağım için o perdeyi söktüm çarşı çarşı dolaşıp o perdenin aynısından bulmaya çalıştım ama yok yok hiç bi yerde bulamadım mecburen taçtan başka tülden perde yaptırıcam mekanizmasını kullancam gene o yzden o perdemi takmadım mekanizmasını bugün verdim perdeciye ona göre dikcekler. bu arada anacığımla perdeciye gittik bugün mutfak için hangi perdeyi beğensin :D tabikide zebra perde... tutturdu bundan olsun diye bu arada arkadaşın ilk sayfama eklediği zebra perdeden biraz daha farklı bişey beğendiği dediğin gibi büro görünümlü deil... mutfak dolapları kahve beyaz olduğu için öle beğendi anacımda. eşimde zaten beğeniyodu. gidip perdecide görünce bende beğendim. yarın ölçüler alıncak 15 güne kadar perdelerim hazır olur o zaman eklerim fotolarını. off çenem düştü kusura bakma :D

senın adına sevındım cnm.ınsallah ıstedıgın gıbı olur hepsı.umarım cok sık olucaklar.artık onların fotolarını eklersın olur mu :çok üzgünüm:

sen neden üzüldün göstermedim diyemi :( imageshack sayfası nirde kuzum ya heryere baka baka bi hal oldum bulamıyom şu veledi :S

buketmefruat104.jpg

buketmefruat103.jpg

buketmefruat102.jpg

buketmefruat101.jpg

buketmefruat98.jpg

buketmefruat62.jpg

buketmefruat61.jpg

Kızlar Biz İşyerimizde İmalatını Yapıyoruz. Metal Zincirli Gümüş Gövdeli Siperli Kasalı ve Metal Kırılmaz Kopmaz Sonsuz Zincirli Sistem. Makul Fiyatlara Verebilirim. İsteyen Pm Atabilir. Ayrıca Resimlerde Görükdüğü Gibi Etekli Boncuklu Decoringli de yapabilirim. :52:

bu müşterim evinin her odasına yaptırdı. gayet te memnun maliyetten dolayı sipersiz kasa ve plastik zincir istedi. yaklaşık 6 ay önce sattık. halen bir şikayet gelmedi.

buketmefruat104.jpg

buketmefruat103.jpg

buketmefruat102.jpg

buketmefruat101.jpg

buketmefruat98.jpg

buketmefruat62.jpg

buketmefruat61.jpg

Kızlar Biz İşyerimizde İmalatını Yapıyoruz. Metal Zincirli Gümüş Gövdeli Siperli Kasalı ve Metal Kırılmaz Kopmaz Sonsuz Zincirli Sistem. Makul Fiyatlara Verebilirim. İsteyen Pm Atabilir. Ayrıca Resimlerde Görükdüğü Gibi Etekli Boncuklu Decoringli de yapabilirim. :52:

ortalama 3 mt cam için nekadar tutar bide normal storlarında fiyatlarını söleyebilirmisiniz bizde bu aralar bakıcaz perde az cok bir bilgimiz olsun şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
zebra ve stor perde bende kullanıyorum çok rahat.. tabiki diğer tüllere nazaran biraz uğraştırıyor fakat güzel durduğu için fedakarlık yapıyorum:)
temizliğini çıkarıp banyoya yere koyuyorum bir kova sıcak su yapıp içine çamaşır suyu ve omo döküyorum büyük bir fırçam var onunla ıslatıp fırçalıyorum kiri çıkana kadar sonrada duşa kabinde duruluyorum tertemiz oluyor mis gibi 5 senedirde stor kullanıyorum çok memnunum.. diğer güneşlikleri ön yıkamalı yıkıyorum sonra tekrar duru su aldırıp bir program daha yıkıyorum sonuçta bütün kalorifer peteklerinin isini çekiyor ve ütüsü takması ... bence kumaş güneşlikler daha yorucu..

bu resimleri nası koyuyoz anlatırmısın zahmet olmazsa ben koymayı çözemedim bi türlü :S

Hiç ama hiç umduğum gibi çıkmadı arkadaşlar,dün yatak odama yaptrıdım krem rengi ithal olanlardan metrekaresi 110 tl ama takdırdıgım an pışman oldum içeriyi gösteriyor ve çook aydınlık oluyor bence bu perde mutfak ve ofıs ıcın ıdeal salon vs de deneyımlı olarak söyluyorum hıc hos durmadı cok bos kaldı oda.:(

Hiç ama hiç umduğum gibi çıkmadı arkadaşlar,dün yatak odama yaptrıdım krem rengi ithal olanlardan metrekaresi 110 tl ama takdırdıgım an pışman oldum içeriyi gösteriyor ve çook aydınlık oluyor bence bu perde mutfak ve ofıs ıcın ıdeal salon vs de deneyımlı olarak söyluyorum hıc hos durmadı cok bos kaldı oda.:(

ben mutfağımda kullanıyorum, ama hiç memnun değilim...1.si, camlarım küçük ve tül gibi görünen kısmı sık dokuma olduğu için içeriye giren ışığı filtreliyor, mutfak aydınlık durmuyor, komple açarak kullanıyorum. 2.si de yıkaması ayrı dert, takması çıkarması ayrı dert...şimdi yaptıracak olsam, mutfağıma ahşap jaluzi yaptırırdım.

bu perde gerçekten ışığı filtreliyormu?öyleyse çok iyi benimde aradığım tam bu başka kullananlar yorum yapabilirmi ışığı filtreliyormu?kullanışlımı?

bende yakında yeni eve geçicem ve bu zebra perdeleri çok beğeniyorum salon ve oturma odası için bembeyaz olanlardan düşünüyorum.. karar veremedim araştırıyorum ama o kruvaze olanlar hiç benim tarzım değil şık ve sade istiyorum. mutfağada ahşap jaluzi taktırmayı planlıyorum temizlik kolay olur sil geç diye düşünüyorum..

Ben yatak odama ve mutfağıma zebra diktirdim.
Yatak odama dijital baskılı diktirdim, daha yeni ama memnunum.
Modern duruyor, temizlemesinide silerek temizleyin dedi perdeci.
Zor olacak gibi durmuyor açıkçası.

çocuk odası ve mutfakta kullanıyorum demişsiniz tam mermere kadar indirince odayı karartıyor mu? onu merak ediyorum..

bende mutfağımda zebra stor kullanıyorum çok memnunum.ayrıca çok şık ve modern duruyor. kızlar aranızda yerinden nasıl çıktığını bilen var mı ben çıkarıp yıkamak istiyorum fakat beceremedim bileniniz varsa yazsın???

bende çok memnunum bence çağın buluşu bu zebra perdeler.. ama zebra perdelerden hoşlanmayanlar varsa onlar için nette dolaşırken bugün yeni bir ürün gördüm dilerseniz onu inceleyebilir siniz. Link;Tül Stor Perdeler

bende mutfağımda zebra stor kullanıyorum çok memnunum.ayrıca çok şık ve modern duruyor. kızlar aranızda yerinden nasıl çıktığını bilen var mı ben çıkarıp yıkamak istiyorum fakat beceremedim bileniniz varsa yazsın???

zebra perdenizi 1 veya 2 yıl geçmeden yıkamayınız. bu ürünler tül perdeler gibi olmayıp polyesterden üretildiği için kolay kolay leke tutmaz ve yıkarken de nazikçe zedelemeden hafifce silmeniz yeterlidir. kendisi zaten üzerindeki kiri hemen bırakir. zebra perdenizin tutturulduğu metal kelepçeler bulunmaktadır. tavana asıldıysa tava tutan aparattan bahsediyorum. bu aparatın ön kısmında çıkıntı bulunmaktadır. bu çıkıntı oraya bastımanız icindir. o kısma bastırmanız durumunda zebra elinize gelecektir. unutmayın rulonun çıkması işe yaramaz. zebra kasası ile birlikte urunu çıkartmalı ve o şekilde ürünü sert bir zemine sermelisiniz. burada zebranın takılış vidyosu var bunu izleyerekte fikir edinebilir siniz. https://www.youtube.com/watch?v=n20y0oihVuI gene takılırsanız ben yardımcı olmaya çalışırm...

Back
X