cnm mrb bende bır aydır kullanıyorum ınternetten sipariş ettim mutfağa.ocağa yakın bıraz cam geçende yağ sıçraı bıkaç damla hemen önce ıslak mendille sildim ama sonra pril falan geçmedi...benımde karsımda ev var ...mutfağım zaten cok aydınlık deyildi bıraz daha karardı dıyebilirim.ama odanın havasını değiştiriyor sanki.düz tüle göre spor ve şık.nasıl temızlerım bende bılmıom vallahı kullananlar yazarsa aydınlanalım teşekkurler
valla ben açmıştım konuyu çok sordum araştırdım karartır diye çok korktum ama eşim illaki beyazı çok kullanışlıymış iş yerinde de varmış falan deyince aldım oturma odama ama hakkaten beyazı çok güzelmiş karartma da olmadı çok da elegan bi görüntüsü var ama mutfağıma cesaret edemedim doğrusu yani tezgah üstünde çok leke oluyo ister istemez ben de oraya çift sistem stor aldım ve harika oldu çok da kullanışlı resim de eklerim buraya size isterseniz..
doğru canım yaa epeydir girmedim foruma arada bi konuya bak çık oluyo bazen ...iyiyim çok şükür bi sorun yok büyük oğlanın okulu efenin yaramazlıkları falan günler jet hızıyla geçiyo yetemiyorum hiç bişeye..evet oturma odam aldım nihayet koltuklarımı özendim denebilir de işte beni biliyosun ben biraz eski kafa eşim de modern seven olunca off zor uzlaştık ama az onun istediği az benim derken bu oda çıktı ortaya aslında resimler çekip eklemek istedim ama oda fazla ışık aldığından mıdır nedir çok karanlık çıktı resimler bir de öyle fazla detay da yok aslında aksesuar falan almadım hiç tv de yok o odada ne koysam bilemedim bir de koltuklar biraz desenliya fazla bişeyler ekleyip odayı boğmak istemedim ama ondan bundan derken emin ol dolarslm canım uzun zamandır görüşemedik...nerelerdesin? özlemişim vallahi..
bu resim senin oturma odan mı, nekadar güzel olmuş öyle..çok beğendim..
salon gibi olmuş valla, çok özenmişsin belli..keşke tüm odayı resimleseydin, fikir olurdu bizede..koltuklar çok hoş olmuş...
perdeler de öyle...güle güle kullan ama detayları isterim bana neee
doğru canım yaa epeydir girmedim foruma arada bi konuya bak çık oluyo bazen ...iyiyim çok şükür bi sorun yok büyük oğlanın okulu efenin yaramazlıkları falan günler jet hızıyla geçiyo yetemiyorum hiç bişeye..evet oturma odam aldım nihayet koltuklarımı özendim denebilir de işte beni biliyosun ben biraz eski kafa eşim de modern seven olunca off zor uzlaştık ama az onun istediği az benim derken bu oda çıktı ortaya aslında resimler çekip eklemek istedim ama oda fazla ışık aldığından mıdır nedir çok karanlık çıktı resimler bir de öyle fazla detay da yok aslında aksesuar falan almadım hiç tv de yok o odada ne koysam bilemedim bir de koltuklar biraz desenliya fazla bişeyler ekleyip odayı boğmak istemedim ama ondan bundan derken emin ol dolaryine