zebra perde almalı mıyım sizce??

rkyogn

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
1.377
11
mutfağım için perde almak istiyorum 2 pencerem car biri tezgah üstü...ben zebra düşündüm hani stordu tüldü mutfağa nasıl olur bilemedim hem stor hem tül olması sebebiyle zebra mantıklı ama nasıl?kullananlar yardım edin lütfen en başta temizliği nasıl oluyo ille kuru temizleme mi gerekiyo yoksa evde temizleyen oldu mu yani mutfak sonuçte yağlanır tozlanır nemli bezle silin safsatası bana pek mantıklı gelmiyo yani ..storu hadi yere yatır sil tamam kullanıyorum da bunun arası nasıl temizlenecek?etrafımda da kullanan yok ...bir de evi karartıyomu ?ben ışığını kesecek karartacak bişey olmasını istemiyorum tam olarak açamam da karşımda ev var ...ya da tavsiye edeceğiniz perde modelleri var mı ...

cnm mrb bende bır aydır kullanıyorum ınternetten sipariş ettim mutfağa.ocağa yakın bıraz cam geçende yağ sıçraı bıkaç damla hemen önce ıslak mendille sildim ama sonra pril falan geçmedi...benımde karsımda ev var ...mutfağım zaten cok aydınlık deyildi bıraz daha karardı dıyebilirim.ama odanın havasını değiştiriyor sanki.düz tüle göre spor ve şık.nasıl temızlerım bende bılmıom vallahı kullananlar yazarsa aydınlanalım teşekkurler

cnm mrb bende bır aydır kullanıyorum ınternetten sipariş ettim mutfağa.ocağa yakın bıraz cam geçende yağ sıçraı bıkaç damla hemen önce ıslak mendille sildim ama sonra pril falan geçmedi...benımde karsımda ev var ...mutfağım zaten cok aydınlık deyildi bıraz daha karardı dıyebilirim.ama odanın havasını değiştiriyor sanki.düz tüle göre spor ve şık.nasıl temızlerım bende bılmıom vallahı kullananlar yazarsa aydınlanalım teşekkurler

arkadaşlar banim arkadşım lılanıyo cokta memnun biraz evi kartıyo ama kulllamnışı cok basitkornişde tokaları var ordan cıkarıyozun lir türü bi besle fazla bastırmadam yıkıyosun suyu süsluyo bi akşam beklese hemen kuruyo zaten takmasıda cok kolay a tokalara geri takıyosun ttamdır sene bi defa yıkasan yetrli normal tül olmadığı için her zamn yıkanmasına gerek yok ben cok seviyorum salonuma düşünyorum

Eve yeni taşınacağım tezgahüstü camım var nasıl perde takayım fikir istiyorum karşısında ev var 1.kat ayrıca

valla ben açmıştım konuyu çok sordum araştırdım karartır diye çok korktum ama eşim illaki beyazı çok kullanışlıymış iş yerinde de varmış falan deyince aldım oturma odama ama hakkaten beyazı çok güzelmiş karartma da olmadı çok da elegan bi görüntüsü var ama mutfağıma cesaret edemedim doğrusu yani tezgah üstünde çok leke oluyo ister istemez ben de oraya çift sistem stor aldım ve harika oldu çok da kullanışlı resim de eklerim buraya size isterseniz..

benimde salonumda var açık krem ben memnnum modern yanii iyki almışım diyorum düz güneşlik perdeden çokkkk iyi..temizlemedim ama benim aldığım kumaş kolay temizlenen bişeye benziyo adam silin dedi bakacaz..artıkk karartmada olmuyor bence sadece tül çektiğim odayla aynı ışık görüntüsü ama mutfakta kirlenme olsalığı fazla tabiki..

Bende oturma odama istiyorum ama karar veremiyorum.kruvaze var simdi altta stor.beninde esim cok istiyo ama duvarlar cok bos kalir diye dusunuyorum

benimde ablam kullanıyor açık krem rengini bütün odalara yaptırdı daha henüz temizlemedim 1 sene oldu bakalım nasıl yapacak bende yeni evime almayı düşünüyordum temizlemesi zor olur diye düşüntüm klasik perde yaptırdım bana da onlar daha kullanışlı geliyor silmek bana zor gelir çıkar makineye at tekrar yerine tak ohhh mis :KK1: :KK1:1: :KK1:

Son düzenleme:
burda zebranın fonlu ve fonsuz halleri var ben fonluyu tercih ediyorum
attachment.php

$2013-07-29-609.jpg

valla ben açmıştım konuyu çok sordum araştırdım karartır diye çok korktum ama eşim illaki beyazı çok kullanışlıymış iş yerinde de varmış falan deyince aldım oturma odama ama hakkaten beyazı çok güzelmiş karartma da olmadı çok da elegan bi görüntüsü var ama mutfağıma cesaret edemedim doğrusu yani tezgah üstünde çok leke oluyo ister istemez ben de oraya çift sistem stor aldım ve harika oldu çok da kullanışlı resim de eklerim buraya size isterseniz..

Ben isterim..iki yil oldu hali ve perdelerimi degistirdim cok kotu oldu. hic anlamiyorum neyseki memlekete yazlik yaptirdik perdedende halidanda kurtulmus oldum.yine ayni hataya dusmek istemiyorum

burda zebranın fonlu ve fonsuz halleri var ben fonluyu tercih ediyorum
attachment.php

Eki Görüntüle 826831

slm canım uzun zamandır görüşemedik...nerelerdesin? özlemişim vallahi..
bu resim senin oturma odan mı, nekadar güzel olmuş öyle..çok beğendim..:KK34:
salon gibi olmuş valla, çok özenmişsin belli..keşke tüm odayı resimleseydin, fikir olurdu bizede..koltuklar çok hoş olmuş...
perdeler de öyle...güle güle kullan ama detayları isterim bana neee :KK52:

slm canım uzun zamandır görüşemedik...nerelerdesin? özlemişim vallahi..
bu resim senin oturma odan mı, nekadar güzel olmuş öyle..çok beğendim..:KK34:
salon gibi olmuş valla, çok özenmişsin belli..keşke tüm odayı resimleseydin, fikir olurdu bizede..koltuklar çok hoş olmuş...
perdeler de öyle...güle güle kullan ama detayları isterim bana neee :KK52:
doğru canım yaa epeydir girmedim foruma arada bi konuya bak çık oluyo bazen ...iyiyim çok şükür bi sorun yok büyük oğlanın okulu efenin yaramazlıkları falan günler jet hızıyla geçiyo yetemiyorum hiç bişeye..evet oturma odam aldım nihayet koltuklarımı özendim denebilir de işte beni biliyosun ben biraz eski kafa eşim de modern seven olunca off zor uzlaştık ama az onun istediği az benim derken bu oda çıktı ortaya aslında resimler çekip eklemek istedim ama oda fazla ışık aldığından mıdır nedir çok karanlık çıktı resimler bir de öyle fazla detay da yok aslında aksesuar falan almadım hiç tv de yok o odada ne koysam bilemedim bir de koltuklar biraz desenliya fazla bişeyler ekleyip odayı boğmak istemedim ama ondan bundan derken emin ol dolar :KK53:yine

doğru canım yaa epeydir girmedim foruma arada bi konuya bak çık oluyo bazen ...iyiyim çok şükür bi sorun yok büyük oğlanın okulu efenin yaramazlıkları falan günler jet hızıyla geçiyo yetemiyorum hiç bişeye..evet oturma odam aldım nihayet koltuklarımı özendim denebilir de işte beni biliyosun ben biraz eski kafa eşim de modern seven olunca off zor uzlaştık ama az onun istediği az benim derken bu oda çıktı ortaya aslında resimler çekip eklemek istedim ama oda fazla ışık aldığından mıdır nedir çok karanlık çıktı resimler bir de öyle fazla detay da yok aslında aksesuar falan almadım hiç tv de yok o odada ne koysam bilemedim bir de koltuklar biraz desenliya fazla bişeyler ekleyip odayı boğmak istemedim ama ondan bundan derken emin ol dolar :KK53:yine

çok aksesuar alma canım ya, inan eskisi kadar da göz aramıyor aksesuarı, ben çoğunu yok ettim evimde...
tv ünitesinde falan 2 tanecik şey var okadar :KK1:
bu arada oturma odasında mı oturuyorsunuz, yoksa salonda mı? eğer salonda oturacaksanız bence koltukları salona çek, :)
çünkü salonun koltukları çok güzel eskimesin orda günlük kullanıldığı için...
yada tv yi oturma odaya al orda oturun...en mantıklısı...
resim ekle canım yaa, valla çok merak ettim, son yaptığın yenilikleri vs :KK14:
ben malum bi işlem yapmadım, aynı ev duruyor lojmandan kendi evimize çıkmak nasip olursa inşallah yaparım bişeyler ama bu gidişle de zor :26: hayırlısı...

X