• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zea ve kızlarının öyküsü :)

ZeaMays

♥♥♥canlarımsınız♥♥&#
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2007
2.183
2
116
43
İstanbul
Uzun bir aradan sonra yeni fırsat buldum kızlarımın hikayesini yazmaya.
Sezeryandan önceki gün çok yoğun bir gün yaşadım, gelen giden, moral vermeye çalışan bir sürü insanla muhatap oldum. Oysa ben yalnız kalıp son hazırlıklarımı yapmak istiyordum, kuaföre gidecektim, fön çektirecektim, manikür yaptıracaktım. Günler öncesinden birsürü plan yapmıştım çocuksuz hayatımın son günü için ama olmadı. O günün nasıl geçtiğini anlamadım. Gecede beklediğimin aksine çok sakin geçirdim hatta uyuyakalmışım sabah zor uyandım bu halime ben bile şaşırdım. Hiç uyuyamayacağımı, sabahın zor geleceğini düşünüyordum. Sabah erkenden eşim, annem, babam, kardeşlerim hastaneye gittik. Hemen yatışımızı yaptılar, bizi odaya aldılar. İlgi çok güzeldi. Şımardım biraz. Heyecan hala sıfır. Ameliyat önlüğünü giydirdiler. Odada biraz bekledik. Hamile halimin son fotoğraflarını çektik. Sonra kapı açıldı ve sedye geldi. İşte o an kalbim hızla atmaya başladı. Ama uzun sürmedi. Yine çok sakindim. Ben gülüyordum ama yanımdakilerin gözlerindeki endişeyi görebiliyordum. Asansöre bindiğimizde ailemden ayrılırken gözlerim doldu. Ağlamamak için kendimi zor tutuyordum. Eşim ve annem yanımdaydı. Ameliyathanenin kapısında onlarda ayrıldılar benden. Ameliyathane çok soğuktu. Bir sürü hemşire vardı içerde. Doktorumu beklerken hemşireler sürekli konuştular benimle. Hatta kızlarıma göbek adı bile taktılar. Yağmur ve Damla :ecrin_bebek:. Hemşireler titrediğimi fark edip üzerime ısıtılmış örtü getirdiler. Vee doktorum geldi. Onun güler yüzünü görünce daha bir rahatladım. Oda diğerlerine benim hamileliğim boyunca ne kadar rahat ve sakin olduğumu anlatıyordu. Bir yandanda son işlemler yapılıyordu. Sonda takıldı.(ameliyatın benim için en zor anıydı :1no2:) artık başlıyordu ameliyat. O an bildiğim bütün duaları ettim bebeklerim için ve tabi sizler içinde.
Kolumdan narkozu verirken söylediğimi hatıladığım son şey “başım uyu-şu-…..” sonunu söyleyip söylemediğimi hatırlamıyorum. Ve Zea Zea diye seslenen hemşireyi hatırlıyorum. O arada her şey bitmiş. İlk kızlarımı sorduğumu hatırlıyorum. Küvöze girip girmediklerini sordum. Çok iyi olduklarını söyledi hemşire. Odaya nasıl götürdüklerinide hatırlamıyorum. Tam olarak uyandığımda yatağımda yatıyordum. Herkes başımdaydı. Eşim kızlarımın fotoğraflarını gösterdi ama gözlerim tam görmüyordu. 15 dk. Sonra kızlarımı getirdiler. Onları gördüğüm ilk an tüm duygularım boşalmış hüngür hüngür ağlamaya başlamıştım. Kızlarımı kucağıma verdiler ama beni sakinleştiremiyorlardı. Hayatımda gördüğüm en güzel bebeklerdi. Kokularını derin derin içime çektim. Bu küçük insanlar benimdi. Ve hamileliğim boyunca sık sık rüyalarımda gördüğüm emzirme anını yaşadım. Allah isteyen herkese nasip etsin, anlatılmaz bir duygu.

Çok uzattım ama her ayrıntısını yazmak istedim a.s.

Son düzenleme:
........................................................................................................................................

canım ya... valla çok duygulandim, çok super bir hikaye şimdi kollarında iki fistiğin var di mi? Hangisi daha uslu? hangisi cemre hangisi bahar?... sana bir suru soru biriktirdik...
saka bir yana üçünüzüde çok opuyorum..

Son düzenleme:
cok güzeldi canımm
Allah yavrucuklarını sana bağışlasın
isteyenlerede yaşatması dileğiyle...

çok güzel yazmışsın canım bebeklerine uzun ömür diliyorum Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin küçük insanlarını:) ayyyy çok sevimli geliyo söylemesi..

gözünaydın zeacım allah analı babalı büyütsün allah nazarlardan saklasın inşallah maşallah meleklerine darısı biz bekleyenlerin başına

oy oyy yerim bu fistiklari ben zeacim ne muthis bir duygudur tahmin edebiliyorum allah anali babali buyutsun isallah kizlarini cok cok tebrik ediyorum cnm ucunuzude opuyoruma.s.:teytey:

canım Allah analı babalı büyütsün Rabbim küçük meleklerimizi korusun.......ikiside birbirinden güzel maşallah..oğlumla kocaman öptük

Son düzenleme:
oy duygulandım allahım ne güzel üç kadınsınız artık evde babanız sizden korksun.....

çok şükür geçti bitti 9 ay ve kollarındalar şimdi
darısı bizim başımıza hayırlısıyla

allah analı babalı büyütsün inşallah
gözünüz aydın canım
allahım nazarlardan korusun:nazar::nazar:

canım bebişlerin resimlerini kaldırmışsın ben göremedim
bende istiyorum meleklerimizi görmeyi :(((

Son düzenleme:
ne güzel bir doğum hikayesi, son kısıma gelene kadar gayet güzel okuyordum, sonlara doğru ağlamaktan yazıları göremedim...

canım benim allah analı babalı büyütsün (babalı yazacağıma bebeli yazmışım -tatlicadiarzu- düzelttim)

Zeacığım biz kızın birini bulamazken sen iki tane birden aldın kucağına kaydirigubbakcemile3 Şaka bir yana meleklerini benim için kokla olur mu. Gerçi ben de haftasonuna kadar meleğime kavuşacağım ama olsun :CüvCüv: Bu Bahar'a :nazar: , bu Cemre'ye :nazar: , bu da sana a.s.

Allah analı babalı büyütsün canım. darısı bizlerin ve tüm bebek sahibi olmak isteyenlerin başına... Allah'a emanet olun. Öptüm Bahar ve Cemre'yi :nazar: :nazar:

Zeamays canım yaa şuan gözlerim dolu dolu ne mutlu sana bebelerini aldın kucağına maşallah canım:nazar:
Allah size uzun ömürler versin analı babalı büyüsün kızların....
Darısı başıma yaa inş allahın izniyle birgün bende kucağıma alırım meleğimi:Saruboceq:

gözünaydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
hikayeleri okudukça heyecan yapıyo hayırlısıyla bide bize gelse sıra
kızlarının resimlerini kaldırmışsın canım bende görmek isterdim maşallah diyelim eminim çok güzeldir cennet kokulu yavruların

zea cığım gerçekten duygulanarak ve gözlerim dolarak okudum doğum hikayeni allah kızlarına ve sana sağlıklı ömürler versin analı babalı büyür bebeklerin inş. Bahar ve Cemre hanım hoşgeldiler hayata ve sana ve tüm ailene...

Back