• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ze-ta Meme Estetiği Ameliyatı

ze-ta

EmEkli Editör :P
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2007
699
14
643
Diğer
merhaba kızlar..

uzun zamandır bende buyutturmek ıstıyordum memıslerı ve sonunda oldu :)

8 mayısta amelıyat oldum..
bugun ılk pansumanım oldu dr. gızlı dıkıs yaptıgı ıcın dıkısler alınmayacak ama haftaya yıne goreyım dedı
3 hafta sporcu sutyen takmamı soyledı ve ıkı gun sonra bandajları cıkarıp dus alabılırsın dedı..
sporcu sutyenı yerıne baska bı sutyen takanınız var mı ve kac gunde dıkıslerınız alındı ve bandajlarınız cıktı??
bana erken gelıyo ıkı sonra cıkarmak sankı acılcakta duscek protezler :D

merhaba kızlar..

uzun zamandır bende buyutturmek ıstıyordum memıslerı ve sonunda oldu :)

8 mayısta amelıyat oldum..
bugun ılk pansumanım oldu dr. gızlı dıkıs yaptıgı ıcın dıkısler alınmayacak ama haftaya yıne goreyım dedı
3 hafta sporcu sutyen takmamı soyledı ve ıkı gun sonra bandajları cıkarıp dus alabılırsın dedı..
sporcu sutyenı yerıne baska bı sutyen takanınız var mı ve kac gunde dıkıslerınız alındı ve bandajlarınız cıktı??
bana erken gelıyo ıkı sonra cıkarmak sankı acılcakta duscek protezler :D
canım çok geçmis olsun. Benim ameliyatımın üzerinden 15 gün geçti. Doktor, ameliyattan çıktıktan sonra sardığı o kocaman bandajları 5 gün sonra kontrole çagırdığında çıkardı yerine biraz daha küçük en azından boğazımın 3 parmak aşağsından başlayan göbek değiliğimin de 3- 4 parmak yukarısında biten daha küçük bandajlar yapıştırmıştı. ıkinci kez sardığı bandajları da ikinci kontrolümde yani 4 gün sonra çıkardı ve sadece göğüsümün hemen altına meme ucuna gelmeden biten tek bir sargı yapıştırdı. Hani sargılarımın hepsini çıkartacaksınız dediğimde de "sadece bir tane yapıştırdım her ihtimale karşı, ameliyattan sonraki ilk 10 gün protez, vücutla uyum sağlayabilmek için kapsül kılıf örüyor; protez kaymamalı, sabit durmalı demişti. "Bir hafta sonra bıraktığım tek sargıyı kendin çıkarabilir ve banyo yapabilirsin" demişti ben de geçen cumartesi çıkardım ve banyo yaptım. öyle rahatladım ki. Sporcu sütyenini bir ay kullanmam gerekiyor. Perşembe yeniden kontrolüm var, masaj gösterecek.

canım çok geçmis olsun. Benim ameliyatımın üzerinden 15 gün geçti. Doktor, ameliyattan çıktıktan sonra sardığı o kocaman bandajları 5 gün sonra kontrole çagırdığında çıkardı yerine biraz daha küçük en azından boğazımın 3 parmak aşağsından başlayan göbek değiliğimin de 3- 4 parmak yukarısında biten daha küçük bandajlar yapıştırmıştı. İkinci kez sardığı bandajları da ikinci kontrolümde yani 4 gün sonra çıkardı ve sadece göğüsümün hemen altına meme ucuna gelmeden biten tek bir sargı yapıştırdı. Hani sargılarımın hepsini çıkartacaksınız dediğimde de "sadece bir tane yapıştırdım her ihtimale karşı, ameliyattan sonraki ilk 10 gün protez, vücutla uyum sağlayabilmek için kapsül kılıf örüyor; protez kaymamalı, sabit durmalı demişti. "Bir hafta sonra bıraktığım tek sargıyı kendin çıkarabilir ve banyo yapabilirsin" demişti ben de geçen cumartesi çıkardım ve banyo yaptım. öyle rahatladım ki. Sporcu sütyenini bir ay kullanmam gerekiyor. Perşembe yeniden kontrolüm var, masaj gösterecek.

benım cok sargım yok göğüsümün hemen altına meme ucuna gelmeden biten bı sargı yapıstırdı ama cıft kat..
sordugumda gerek yok bu yeterleı dedı ılk pansumana gıttıgımdede yıne aynı sekılde bı sargı yaptı ve ıkı gun sonra cıkarıp dus alabılırsın dedı yanı yarın oluyor ama cesaret edemıyorum cunku daha cuma gunu amelıyat oldum dıkıs alınmayacagı ıcın rahat ol dedı ve 3 hafta sprocu sutyenı takmamı ıstedı haftaya gel bı goreyım dedı o kadar..
banyo olayı kafamı karıstırdı esımde erken dıyo bı kac gun ertele yınede dıyor napcam bılmıyorum:S
:bbo:

ze-ta hayırlı olsun canım nasıl protez takıldı kas altı kas üstü yuvarlak damla?

dogumda goguslerım buyuyup kuculdugu ıcın kas ustu yaptı
yuvarlak asla ıstemem dıyordum yuvarlak koydu ama cok hosuma gıdıyor goruntulerı :P
fuze gıbı duyuroylar aynadan kendımı alamıyorum:)

canım gözün aydın büyük geçmiş olsun keyif dolu günler dilerim

dogumda goguslerım buyuyup kuculdugu ıcın kas ustu yaptı
yuvarlak asla ıstemem dıyordum yuvarlak koydu ama cok hosuma gıdıyor goruntulerı :P
fuze gıbı duyuroylar aynadan kendımı alamıyorum:)

Herşeyin yolunda gitmesi mükemmel Allah nazarlardan saklasın. ısteyen herkes bu duyguyu hisseder inşallah.

ze-ta bir şey merak ediyorum. Sakıncası yoksa emzirme sonrası küçülme dışında sarkma da oldu mu? Seninkiler kas üstü olmuş. Benimkilerde hafif sarkma vardı, doku yoktu ve kas altı ameliyat oldum. Şu an herşey harika gidiyor ama önemli olan bir kaç yıl sonrası, acaba sarkma olur mu diye sormadan geçemiyorum. Doktorumda çok iyi bir doktor. Yinede bu görüntünün ömür boyu sürmesini istiyorum:)

Son düzenleme:
Herşeyin yolunda gitmesi mükemmel Allah nazarlardan saklasın. İsteyen herkes bu duyguyu hisseder inşallah.

ze-ta bir şey merak ediyorum. Sakıncası yoksa emzirme sonrası küçülme dışında sarkma da oldu mu? Seninkiler kas üstü olmuş. Benimkilerde hafif sarkma vardı, doku yoktu ve kas altı ameliyat oldum. Şu an herşey harika gidiyor ama önemli olan bir kaç yıl sonrası, acaba sarkma olur mu diye sormadan geçemiyorum. Doktorumda çok iyi bir doktor. Yinede bu görüntünün ömür boyu sürmesini istiyorum:)

evet ıclerı bosalmıstı emzırme sonrası ama tamamen degıldı bıraz sarkma vardı az bısey doku varmıs demekkı kas ustu yaptı..
bende omur boyu kalsın ıstıyorum hatta ıkıncı cocugu ıstemıyordum bu olaydan sonra hıc dusunemıyorum bozulurlar dıye aklım gıdıyor :utangac:

sagol karamelım :16:
ınanın gozunuzde buyuttugunuz kadar korkunc bısey degıl.tek fark uyurken kucukler uyanınca bomba gıbı olmuslar bugun olsa yıne olurum keske daha once olsaydım :34:

sagol karamelım :16:
ınanın gozunuzde buyuttugunuz kadar korkunc bısey degıl.tek fark uyurken kucukler uyanınca bomba gıbı olmuslar bugun olsa yıne olurum keske daha once olsaydım :34:

ameliyat olanlardan bunları duymak cearet verici :)
cnm senide ekledim kabul edersen sevinirim
benim ameliyatımda yakında inşallahhh :16:
burdan söylemek istiyorum ameliyat günüm belli olunca konu açıcam ama burdanda söyliyim bir çoğunuzda bana hak vereceksiniz eminim,vermeyenlerde olabilir saygı duyarım :)
şu anda listemde ekli olan kişilerle paylaşıcam resimlerimi benimle paylaşanlar listemdeler zaten :)
:34:

ameliyat olanlardan bunları duymak cearet verici :)
cnm senide ekledim kabul edersen sevinirim
benim ameliyatımda yakında inşallahhh :16:
burdan söylemek istiyorum ameliyat günüm belli olunca konu açıcam ama burdanda söyliyim bir çoğunuzda bana hak vereceksiniz eminim,vermeyenlerde olabilir saygı duyarım :)
şu anda listemde ekli olan kişilerle paylaşıcam resimlerimi benimle paylaşanlar listemdeler zaten :)
:34:

kabul ettım canım ne zaman olacaksın gunu bellı mı hangı doktor? insallah cok ıyı gecer amelıyatın resım yollarken oncesı sonrası dıye yolla anlayalım farkı :23:

Back
X