Sivilceli Ciltler Zdrave Kremi Mutlaka Deneyin Arkadaşlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

gunay18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
45
2
86
Ankara
arkadaşlar sivilce ve uçuk sorununuz varsa zdrave üniversal kremi mutlaka denemenizi tavsiye ederim 2 günde sivilce falan bırakmıyorşyan komşumda uçuk çıkmıştı uçuğu akşama geçirdi.Bu krem hem sivilce sorunlarında hemde uçuk,pişik ve güneş sonrası yanıklarda da kullanılıabiliyor,araştırdım Bulgaristanda yaklaşık 30 yıldır kullanılan bir ürünmüş tecrübeli bir ürün yani.

Zdrave CİLT ONARICI Krem (SİVİLCE VE CİLT ONARICI)sivilce,güneş yanığı,uçuk,pişik kremi

Sivilce oluşumunu önlemeye yardımcı olur, Zdrave üniversal krem çinko oksit içeriğiyle Cilt üzerinde koruyucu bir film tabakası oluşturarak cilt tahrişlerinden, olumsuz dış etkilerden(soğuk, rüzgâr, güneş ışınları)korur, Zdrave kremi sadece birkaç uygulama sonrasında cilt üzerinde rahatlama fark edilir, cildi sakinleştirir ve cilt onarımını desteklemeye yardımcı olur. Zdrave üniversal krem Geniş kapsamlı yardımcı bir üründür. Cildin elastikiyetini artırır, cildin destek dokularının korunmasına yardımcı olur, cilde nem ve canlılık kazandırırken PH derecesini korur.

Zdrave üniversal kremi temiz ve kuru cilde gün içende istenilen sıklıkta kullanabilirsiniz.

Bütün cilt tiplerine uygundur.

Zdrave krem içeriğinde PARABEN yoktur.

KULLANIM ALANLARI_

_Akne ve cilt tahrişlerin oluşumunu engellemeye yardımcı olur.

_ Güneş yanıklarında cilt üzerinde rahatlama sağlar

_ Bebeklerde oluşan pişiklerde rahatlamaya yardımcı olur.

_Nem derecesi yüksek olan bölgelerdeki(koltuk altı, dirsek içleri, kasık bölgesi, diz altı) cilt hassasiyetlerinin giderilmesine yardımcı olur.

günaycığım kusura bakma ama yazmadan yapamadım bu kremi bende kullandım ama hiç öyle bir etki göremedim:umursamaz:
tatilde yanıklarım için aldım zidraveyi cildimde su toplamaya başlamıştı. öyle sızlattıki acısına dayanamadım 2. kez sürdüm dahada kıpkırmızı oldu sırtım. Dedim aman aman kalsın ben yine hametan ve ve dermosofth propolis kremime döneyim. Çok şükür onları 2. sürmemde iz bile bırakmadan kapandı yanıklarım.

Günay tavsiyen için tşkler, Zdrave gerçekten işe yarıyor, Ablamın kızında ergenlik sivilcesi problemi vardı Zraveyi sabah ve gece yatmadan evvel kullandı 7 gün gibi kısa bir sürede sivilcelerinde azalma oldu 15 gün oldu yeni sivilce çıkmıyor sadece eski sivilcelere ait kırmızı lekeler var onlarda yavaş yavaş kaybolmaya başladı. Tavsiyeniz için tekrar tşkler.....:lepi:

bende yenı aldım kullanmaya baslıyorum . ama ne sıklıkla gunde kaç defa kullanmam gerekıyor . vede kav gune etkısını gosteryor :)

bende yenı aldım kullanmaya baslıyorum . ama ne sıklıkla gunde kaç defa kullanmam gerekıyor . vede kav gune etkısını gosteryor :)

ben bir haftadan beri gece yatarken yüzümü yıkadıktan sonra sorunlu yerlere sürüyorum ve gerçekten etkisini gördüm.
kızarıklıkları azalttı ayrıca olan sivilceleride kuruttu.
Benim cildimde iyi tepki gösterdi başkasında da aynı etkiyi yapar mı bilemiyorum tabi.

bebek pişiklerine birebir bu krem ertesi güne pişik falan kalmıyor

arkadaşlar nereden alabilirim güvenli birşekilde.güneş lekelerim için kullanıcam

Bu krem bana hediye geldi ama kullanıp kullanmamak konusunda kararsız kaldım. Bebeğine bu ürünü kullanan var mı? Güvenilir bir ürün mü? İçinde domuz yağı olduğu doğru mu? Aklımda deli sorular. kullanan varsa bilgi verirse sevinirim.

Merhaba, ben bebegime ilk gunden beri kullaniyorum. Ozellikle pisik engellemek veya olystuysa gecirMek icin kullaniyorum ki bebegimin cildi oldukca hassas bepanthol baby bile kizartti ilk basta.
Rahatca kullanabilirsiniz. Ailecek yillardir kullaniyoruz herseyde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…