zbyd mutlu mutlu ♥ Kayıtlı Üye 15 Ekim 2008 1.451 265 163 26 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi zbyd #41 fundaaaaaa .!.: canım çok güzelsiniz Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah... Genişletmek için tıkla... teşekkürler funda..:) Tortellini .!.: Evınız dugun fotolarınız derken kendımı burda buldum .. Ve nısan kıyafetınızı cok begendım bana eskıden ızledıgım prenses cızgıfılmelerındekı o kıyafetlerı ve tadı hatırlattı.. Şeker gb :) Genişletmek için tıkla... :)teşekkür ederim benim bütün arzum prenses gibi olmaktı bende çok sevdim kendimi o gün teşekkür ederim
fundaaaaaa .!.: canım çok güzelsiniz Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah... Genişletmek için tıkla... teşekkürler funda..:) Tortellini .!.: Evınız dugun fotolarınız derken kendımı burda buldum .. Ve nısan kıyafetınızı cok begendım bana eskıden ızledıgım prenses cızgıfılmelerındekı o kıyafetlerı ve tadı hatırlattı.. Şeker gb :) Genişletmek için tıkla... :)teşekkür ederim benim bütün arzum prenses gibi olmaktı bende çok sevdim kendimi o gün teşekkür ederim