- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.303
- 333
uzak filan ama keşke olsaymış içinde kalmasaymış...ada restaurant ya çok güzel biz nişanlımla buraya bayıldık hatta sözleşme imzalamak üzereydik ama keçiörende oturuyoruz çok uzak kaçar diye babam caydırdı buzde aynı işletmenin keçiörendeki yerini tuttuk ama aklım kalmadı değil yani..çok güzel görünüyorsunuz bu arada hayırlı olsun=)
teşekkürler kuzum:)çok güel cnm diğer fotolarında.
maşallahh
evet ne güzel heycanlar streslerdi değil mi...canım cok guzel olmussun cok yakısmıssınız mekan harıka gozukuyor.mayıs ayında nısanlananlar olarak ne kadar heyecanlıydık ama gectıasıl heyecan sımdı baslıyor ama Allah tamamına erdırsın bır omur boyu mutluluklar sizee
Çok hoşş olmuşsun
mutluluklar diliyorum
Allah tamamını erdirsin :))
resimleri ilk görünce küçük halllerini gelinlik sandım eldiven vs. filan
mutluluklar dilerim.
canim coook güzel olmusssuun
elbisenin rengi ten renginle sac renginle tamamen uyumlu...
tacini nereden ve kaca aldin merak ettim :)
yorumunuz için çook tesekkür ediyorum:)Çok güzel görünüyorsunuz :)
Tebrikler, sonsuz mutluluklar :) Ankara'ya selamlar :) Bu arada nişanlığınızı nereden aldınız ben gelinlik olarak düşünebilirim de :)))
tesekkürler...nişanlığınız çok şık
sizede çok yakışmış
tebrik ederim
Allah tamamına erdirsin inşallah:123:
ben gibi bekarlarında darısı başına:97:
tesekkürler nidos86:)tebrikler:) Allah tamamını erdirsin, çok hoşsunuz
başlığa baktım fotolara baktım dedim heralde bu bi düğün nışan değil sonra tekrar başlığa baktım :44:meğer nışanmış gerçekten.mutluluklar dilerim hersey güzel görünüyor masal prensesi gibi Allah tamamını erdirsin
Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen..
Bu sebeple konunuz "Albümler" başlığına taşınmıştır.
Bilginize.
mutluluklar canımmm
göksu park... gerçekten muhteşem bir mekan... gündüzü ayrı gecesi ayrı güzel... nişan bittiğine göre esas koşturma başlıyo demektir. benim 3 temmuzda düğünüm var ve yorgunluktan bitmiş durumdayımbu arada eldivenini nerden ve ne kadara aldığını öğrenebilir miyim. düğüne 3 hafta kaldı ve çok hoşuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?