Kızım hastaydı benim geçen haftalarda. Şifa olsun diye her sabah soğuk sıkım çörekotu yağı içirdim bir çay kaşığı. Acayip iştah açtı kızımda. ben iştah için yapmamıştım ama sizin için faydası olur diye söylemek istedim.Merhaba kızlar. Benim sorunum evladım sağlık sıkıntısı yok çok şükür idrar kan herşey temiz ama inanılmaz zayıf ve iştahsız . 2.5 yaşında 9 -10 kilo asla kilo aldırmıyorum metabolizmasi da çok hızlı ama bir görseniz kolları bacakları kırılacak gibi . Ne önerirsiniz. Kilo aldırıcı sağlıklı besinler . Önerilere açığım
Kilo iyi bir sey degil ki. Onemli olan saglikli beslenmek, duzenli bir yeme aliskanligi olusturmak. Cocugu makarnaya, pilava, kizartmaya bogup insulin direnci olusturmak yapilabilecek en buyuk kotulukkerden. Bana yapilmis misal, 40 yasima geldim, karbonhidrat tuketmiyorum ama hala insulin direnci ile ugrasiyorum. Cocuklarimi basit karbonhidrat yonunden cok zayif, sebze ve protein agirlikli besliyorum. Kizimin karninda six packleri var. kollari, bacaklari incecik ama 20 kiloluk bavulu kaldiriyor :) onemli olan kilo degil, saglikli aliskanliklar edindirmekMerhaba kızlar. Benim sorunum evladım sağlık sıkıntısı yok çok şükür idrar kan herşey temiz ama inanılmaz zayıf ve iştahsız . 2.5 yaşında 9 -10 kilo asla kilo aldırmıyorum metabolizmasi da çok hızlı ama bir görseniz kolları bacakları kırılacak gibi . Ne önerirsiniz. Kilo aldırıcı sağlıklı besinler . Önerilere açığım
Ya aslında tabiki çok kiloyu bende sevmem hatta çorbaya bile ekmek koymuyorum ama o kadar zayıf ki . Hergun zorla peynir yumurta yediriyorum açıkçası bide hala mama kullanıyoruz. Ama biraz da istiyorum tabi tombiş olsun az kollar. Bacaklar kürdan kadarKilo iyi bir sey degil ki. Onemli olan saglikli beslenmek, duzenli bir yeme aliskanligi olusturmak. Cocugu makarnaya, pilava, kizartmaya bogup insulin direnci olusturmak yapilabilecek en buyuk kotulukkerden. Bana yapilmis misal, 40 yasima geldim, karbonhidrat tuketmiyorum ama hala insulin direnci ile ugrasiyorum. Cocuklarimi basit karbonhidrat yonunden cok zayif, sebze ve protein agirlikli besliyorum. Kizimin karninda six packleri var. kollari, bacaklari incecik ama 20 kiloluk bavulu kaldiriyor :) onemli olan kilo degil, saglikli aliskanliklar edindirmek
AA teşekkür ederim yağı mi iciricez yoksa çörek otu kaynatıp suyunu muKızım hastaydı benim geçen haftalarda. Şifa olsun diye her sabah soğuk sıkım çörekotu yağı içirdim bir çay kaşığı. Acayip iştah açtı kızımda. ben iştah için yapmamıştım ama sizin için faydası olur diye söylemek istedim.
o kadar normal ki bu davranis :) ben sadece corbalarini lapa kivaminda yaparim hep. Mutlaka tavuk/kiyma koyarim. 3-4 yasina kadar mutlaka bir ogunu koyu bir tarhana corbasiydi. Kuru yemis, kuru uzum hep cantamda olurdu. Tam bugday unu, yulaf unu cok kullanirim. Bakliyatlarin makarnalari oluyor onlardan verirdim. Nohuty haslayip dumduz onune koyarim. Cocuklarlar basit tatlari seviyorlar bence, kavrulmus soganli salcali yemeklerle ugrasmaya gerek gormuyorum.çorbaya bile ekmek koymuyorum
AA teşekkür ederim yağı mi iciricez yoksa çörek otu kaynayipKızım hastaydı benim geçen haftalarda. Şifa olsun diye her sabah soğuk sıkım çörekotu yağı içirdim bir çay kaşığı. Acayip iştah açtı kızımda. ben iştah için yapmamıştım ama sizin için faydası olur diye söylemek istedim.
Evet aynen çok koyu yapıyorum ekmek koymaymndiye hiç hamur veya unlu şeyler vermiyorum versem de yemez aslında.o kadar normal ki bu davranis :) ben sadece corbalarini lapa kivaminda yaparim hep. Mutlaka tavuk/kiyma koyarim. 3-4 yasina kadar mutlaka bir ogunu koyu bir tarhana corbasiydi. Kuru yemis, kuru uzum hep cantamda olurdu. Tam bugday unu, yulaf unu cok kullanirim. Bakliyatlarin makarnalari oluyor onlardan verirdim. Nohuty haslayip dumduz onune koyarim. Cocuklarlar basit tatlari seviyorlar bence, kavrulmus soganli salcali yemeklerle ugrasmaya gerek gormuyorum.
Ahh kuzum Allah sana da şifa versin çok kilo tabi iyi değil ama çok zayıflık da sorun oluyor boyun kaç . Fındık deneyim kuzumabla 20 yaşında ve 38 kiloyum.... aslaa kilo alamıyorum. dahiliyeye göründüm psikolojik dediler... iştahsızım ve üzüntü tetikliyor iştahımı. umarım kızınız da kilo alır fındık yedirin diyetisyenim fındığın hem kalbe hem de kilo almada cok yardımcı oldugunu soylemisti fındık yanında süüt :)
ablacımm boyum 1.61Ahh kuzum Allah sana da şifa versin çok kilo tabi iyi değil ama çok zayıflık da sorun oluyor boyun kaç . Fındık deneyim kuzum
Boyun çok güzel 54 55 falan tam olur sana. Et hiç yemiyor salata da çok az sadece kahvalti yoğurt ve meyve tüketiyor ana yemek hiç yokablacımm boyum 1.6150 küsürlerde olmam gerek.. deneyin mutlaka sütü bol içsin salata ve et mutlaka
oyy ablam o alamaz zaten ama hiçbir şey yemiyorBoyun çok güzel 54 55 falan tam olur sana. Et hiç yemiyor salata da çok az sadece kahvalti yoğurt ve meyve tüketiyor ana yemek hiç yok
Boyun çok güzel 54 55 falan tam olur sana. Et hiç yemiyor salata da çok az sadece kahvalti yoğurt ve meyve tüketiyor ana yemek hiç yokablacımm boyum 1.6150 küsürlerde olmam gerek.. deneyin mutlaka sütü bol içsin salata ve et mutlaka
Çok İstahsiz ve sürekli ogcnup kusuyo tiksiniyor herşeydenoyy ablam o alamaz zaten ama hiçbir şey yemiyor(( umarım iştahı acılır... ama fındıgı yer diye düşünüyorum bana günde 30 fındıkk demislerdi sizde önüne koyun 10-15 tane
ahh ahh bende öyleydim abla sıkıntıdan strestendi benimki umarım bir an önce allah şifa verir bomboş midede bir ton öğürmeBoyun çok güzel 54 55 falan tam olur sana. Et hiç yemiyor salata da çok az sadece kahvalti yoğurt ve meyve tüketiyor ana yemek hiç yok
Çok İstahsiz ve sürekli ogcnup kusuyo tiksiniyor herşeyden
geç gördüm cnm kusura bakma. hayfene marka soğuk sıkım çörek otu yağı. bir çay kaşığı veriyorum ben 1 yaş ve 4 yaş bebelerime. doktora danış cnm için rahat etsin.AA teşekkür ederim yağı mi iciricez yoksa çörek otu kaynatıp suyunu mu
Yaa tamam çok teşekkürlergeç gördüm cnm kusura bakma. hayfene marka soğuk sıkım çörek otu yağı. bir çay kaşığı veriyorum ben 1 yaş ve 4 yaş bebelerime. doktora danış cnm için rahat etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?