• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zayıflayınnnn

asada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
150
2
118
İstanbul
Perhiz Yapmadan Kilo Vermek İçin Bulduğum Numara... bu bi kitap ismi..zayıflamak için yapmamız gerekenler.tabi özeti bu ..genel olarak bunları yaparsanız zayıflayabilrsiniz :56:

1. İyice düşündükten sonra zayıflayıp zayıflamamaya karar vermeliyiz.

2. Yaratılacak olan yeni görünümü kafamızda çizmeye çalışmalıyız. Böyllikle kaç kilo kaybetmemiz gerektiğini öğrenmiş oluruz.

3. Ailemizin gereksinimlerini göz önünde bulundurarak yemek ve alışveriş programlarımızı hazırlarken hayvani yağ, şekerleme, gazoz ve kolalı meşrubatlar ve konserve yemeklerden kaçınmayı alışkanlık edinmekte yarar vardır.

4. Belli zamanlarda yemek yemeye alışmalı ve aynı zamanda yemek yerken sakin ve neşeli olmaya özen göstermeliyiz.

5. Daha fazla enerjiye sahip olabilmek için lokmalarımızı iyice çiğnemeyi öğrenmeliyiz.

6. İki ana öğünde bir tabak yemek yemeyi alışkanlık haline getirmeliyiz.
alıntıdır..umarım yardımcı olabilmişimdi..ben kilo vermeye başladım bunları yaparak :27:

benimde 4 kilo fazlam var kızlar ne zaman diyet diye başlasam daha çok yiyorum kilo almıyorum ama vermiyorum da aynı duruyorum yıllardır bi 3-4 kilo versem ne güzel olacak e yapsam nasıl bir yol izlesem acaba :26: geceleri yemeyi çok seviyorum bu huyumdan vazgecemedim bi türlü beyaz ekmeği bıraktım kepekli yiyorum 1 haftadır bakalım fayda edecekmi :26: siz neler yapıyosunuz zayıflamak çin hadi paylaşalım:16:

aynen benim de 4-5 kilo fazlam var..bi türlü kilo veremiyorum. elma sirkesi zayıflatıyo diye duymuştum bi yerden..ben de dün başladım elma sirkesi içmeye.suyla karıştırıp içiyorm.sanki işe yarıyo gibi ama daha yeni başladım tabi sonuç ne olacak bilmiyorum ..

Back
X